F At Eternity's Gate trailer: Ο Willem Dafoe ΕΙΝΑΙ ο Vincent Van Gogh στη νέα ταινία του Julian Schnabel! - FilmBoy At Eternity's Gate trailer: Ο Willem Dafoe ΕΙΝΑΙ ο Vincent Van Gogh στη νέα ταινία του Julian Schnabel! - FilmBoy
  • Latest News

    At Eternity's Gate trailer: Ο Willem Dafoe ΕΙΝΑΙ ο Vincent Van Gogh στη νέα ταινία του Julian Schnabel!


    Μετά τα Before Night Falls και Le Scaphandre et le Papillon, ο Julian Schnabel έδειξε στοιχεία ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους νέους σκηνοθέτες, όμως η αποτυχία του Miral μάλλον του στοίχισε αρκετά, αφού χρειάστηκε να περάσουν οκτώ ολόκληρα χρόνια για να δούμε νέα του ταινία.

    Πριν λίγες ημέρες, στο φεστιβάλ της Βενετίας έκανε πρεμιέρα το νέο του πόνημα με τίτλο At Eternity's Gate, μια διαφορετική βιογραφία για τον μεγάλο ζωγράφο Vincent Van Gogh, μία όχι κλινική βιογραφία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αλλά μια συλλογή στιγμών βασισμένη στα γράμματα του ίδιου, από τη περίοδο της ζωής του στην Αρλ.

    Η ταινία πήρε αρκετά καλές κριτικές αλλά όχι εξαιρετικές, όμως εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο πρωταγωνιστής Willem Dafoe που αποθεώθηκε για την ερμηνεία του ως Van Gogh, κερδίζοντας και το βραβείο καλύτερου ανδρικού ρόλου.
    Δίπλα του θα δούμε τους Rupert Friend, Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner και Niels Arestrup.

    Το At Eternity's Gate θα ξεκινήσει τη πορεία του στις αίθουσες από το Νοέμβριο, όμως είναι ακόμα άγνωστο πότε θα το δούμε στα μέρη μας. 
    Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο πολύ ωραίο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: At Eternity's Gate trailer: Ο Willem Dafoe ΕΙΝΑΙ ο Vincent Van Gogh στη νέα ταινία του Julian Schnabel! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top