F 55 Steps trailer: Η Helena Bonham Carter σε μια ...Οσκαρική ερμηνεία! - FilmBoy 55 Steps trailer: Η Helena Bonham Carter σε μια ...Οσκαρική ερμηνεία! - FilmBoy
  • Latest News

    55 Steps trailer: Η Helena Bonham Carter σε μια ...Οσκαρική ερμηνεία!


    Ίσως η Οσκαρική περίοδος ξεκίνησε νωρίτερα φέτος.
    Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι όλο και πιο συχνά, βρισκόμενοι μόλις στα τέλη του Σεπτέμβρη, βγαίνουν ταινίες και trailer ταινιών που εμπεριέχουν όλα όσα πρέπει να έχει μια Οσκαρική υποψηφιότητα.

    Το 55 Steps ας πούμε (πρώην Eleanor & Colette) λέει την αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που ονομάζεται Eleanor Riese, ασθενής ψυχικής ασθένειας που ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη με τη βοήθεια της δικηγόρου της, Colette Hughes, διεκδικώντας το δικαίωμα να έχουν λόγο στη φαρμακευτική τους αγωγή, ψυχικά ασθενής στα νοσοκομεία.

    Δικαστικό δράμα, ψυχικά ασθενής πρωταγωνίστρια, το άδικο που γίνεται αποδεκτό από όλους και ένα πρωταγωνιστικό όνομα που σέβονται όλοι.
    Τι καλύτερο χρειάζεται μια υποψηφιότητα;

    Περισσότερο η Helena Bonham Carter ως Eleanor και λιγότερο η Hilary Swank ως Colette (ακόμα και στο trailer, το μόνο που κάνει είναι να χαμογελάει), έχει πολλές πιθανότητες να τη δούμε κάπου ως υποψήφια.
    Το cast περιλαμβάνει τον Jeffrey Tambor, τον Richard Riddell, τον Johan Heldenbergh, τον Michael Culkin, τον Jonathan Kerrigan και τον Tim Plester.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bille August του Night Train to Lisbon.
    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο πέρυσι και έπαιξε και στο Φεστιβάλ της Μόσχας
    Η Sony θα το κυκλοφορήσει στην Αμερική 16 Νοεμβρίου, αλλά θα είναι διαθέσιμο σε VoD νωρίτερα, στις 16 Οκτωβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 55 Steps trailer: Η Helena Bonham Carter σε μια ...Οσκαρική ερμηνεία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top