F Whiskey Cavalier trailer:FBI και CIA μαζί στη διασκεδαστική νέα σειρά του ABC - FilmBoy Whiskey Cavalier trailer:FBI και CIA μαζί στη διασκεδαστική νέα σειρά του ABC - FilmBoy
  • Latest News

    Whiskey Cavalier trailer:FBI και CIA μαζί στη διασκεδαστική νέα σειρά του ABC


    Το ABC δε φημίζεται για τις action σειρές του, με τις κωμωδίες, τα δράματα και τα reality τηλεπαιχνίδια να κυριαρχούν στο πρόγραμμά του. 
    Με το Agents of S.H.I.E.L.D. να βρίσκεται στα τελευταία του, το κανάλι πιστεύει ότι μπορεί να γεμίσει το κενό με το Whiskey Cavalier.

    Η σειρά χαρακτηρίζεται ως μια υψηλών ταχυτήτων δραμεντί δράσης που ακολουθεί τις περιπέτειες του σκληρού αλλά τρυφερού πράκτορα του FBI Will Chase, που μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, του ανατίθεται να συνεργαστεί με την badass πράκτορα της CIA, Francesca Trowbridge. 
    Μέσω αυτής της διυπηρεσιακής συνεργασίας, θα σώσουν φυσικά το κόσμο αρκετές φορές, χωρίς ποτέ να λείπει το χιούμορ και ο ρομαντισμός.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο David Hemingson (Kitchen Confidential) και πρωταγωνιστούν οι Scott Foley (Scandal), Lauren Cohan (The Walking Dead) και Tyler James Williams (Criminal Minds: Beyond Borders).

    Πρέπει να ομολογήσω ότι το Whiskey Cavalier μοιάζει αρκετά διασκεδαστικό και πιθανότατα θα του δώσω μια ευκαιρία στις αρχές του νέου έτους, όταν και έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Whiskey Cavalier trailer:FBI και CIA μαζί στη διασκεδαστική νέα σειρά του ABC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top