F Grand Hotel trailer: Ότι συμβαίνει στο Grand Riviera, μένει στο Grand Riviera… - FilmBoy Grand Hotel trailer: Ότι συμβαίνει στο Grand Riviera, μένει στο Grand Riviera… - FilmBoy
  • Latest News

    Grand Hotel trailer: Ότι συμβαίνει στο Grand Riviera, μένει στο Grand Riviera…


    Μία από τις νέες σειρές που παρουσίασε το ABC αλλά δεν θα κάνει πρεμιέρα πριν το τέλος του χρόνου είναι και το Grand Hotel.

    Βασισμένος στην ομότιτλη Ισπανική σειρά που είναι αρκετά γνωστή και στα μέρη μας, ο Brian Tanen του Desperate Housewives μας πηγαίνει μέχρι το Miami και το Grand Riviera, το τελευταίο οικογενειακό ξενοδοχείο της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης Santiago Mendoza μαζί με τη δεύτερη γυναίκα του και τα ενήλικα παιδιά του, απολαμβάνουν την επιτυχία, ενώ η αντίθεση με τη ζωή των υπαλλήλων τους μας βάζουν στα άδυτα μιας μοντέρνας ιστορίας “κλάσεων”.

    Ο δημιουργός της πρωτότυπης σειράς, Ramon Campos θα έχει εδώ το ρόλο executive producer, ενώ δίπλα του βρίσκουμε και την Eva Longoria.

    Στο Grand Hotel πρωταγωνιστούν οι Demián Bichir (Alien: Covenant), Roselyn Sánchez (Without a Trace), Denyse Tontz (The Fosters) και Bryan Craig (Valor).

    Δείτε το trailer..


    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Grand Hotel trailer: Ότι συμβαίνει στο Grand Riviera, μένει στο Grand Riviera… Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top