F In-rang: The Wolf Brigade trailer: Το κλασικό manga στα χέρια του σκηνοθέτη του I Saw the Devil! - FilmBoy In-rang: The Wolf Brigade trailer: Το κλασικό manga στα χέρια του σκηνοθέτη του I Saw the Devil! - FilmBoy
  • Latest News

    In-rang: The Wolf Brigade trailer: Το κλασικό manga στα χέρια του σκηνοθέτη του I Saw the Devil!


    Μπορεί το Hollywood να έχει πρόβλημα στις προσαρμογές αγαπημένων anime και manga, αλλά φαίνεται πως η Νοτιοκορεάτες δεν έχουν.
    Η τελευταία ταινία του αναγνωρισμένου (και αγαπημένου μου) σκηνοθέτη Jee-Woon Kim (I Saw the Devil) είναι το remake μιας κλασικής σειράς manga, η οποία έχει ήδη  τρεις επιτυχημένες ιαπωνικές προσαρμογές.

    Ο τίτλος είναι πιθανότατα πιο γνωστός ως Jin-Roh: The Wolf Brigade, μια κλασική anime ταινία του 1999 που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι μία από τις σημαντικότερες ταινίες sci-fi των τελευταίων δεκαετιών. 
    Το remake του Kim το μετονομάζει σε In-rang: The Wolf Brigade και μεταφέρει την κλασική sci-fi ιστορία του Mamoru Oshii στη μελλοντική ενιαία Κορέα.

    Το πρώτο international trailer έχει κυκλοφορήσει και παρόλο που δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους, δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε την κορεατική γλώσσα για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη ταινία.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη Κορέα στα τέλη Ιουλίου, ενώ άλλη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί.
    Δείτε το οπωσδήποτε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: In-rang: The Wolf Brigade trailer: Το κλασικό manga στα χέρια του σκηνοθέτη του I Saw the Devil! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top