F Shoplifters trailer: Έρχεται για να μας συγκινήσει η βραβευμένη νέα ταινία του Hirokazu Koreeda - FilmBoy Shoplifters trailer: Έρχεται για να μας συγκινήσει η βραβευμένη νέα ταινία του Hirokazu Koreeda - FilmBoy
  • Latest News

    Shoplifters trailer: Έρχεται για να μας συγκινήσει η βραβευμένη νέα ταινία του Hirokazu Koreeda


    Κάθε νέα ταινία του Hirokazu Koreeda (Like Father, Like Son) είναι ντε φάκτο φαβορί για μεγάλες επιτυχίες, με τους κριτικούς να εντυπωσιάζονται και τη κριτική επιτροπή του φεστιβάλ των Καννών να το επιβεβαιώνει, βραβεύοντας το Shoplifters με το Χρυσό Φοίνικα.

    Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Osamu και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο. 
    Στην αρχή διστακτική να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους, η σύζυγος του Osamu συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες. 

    Αν και η οικογένεια είναι φτωχή, ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους και τις μικροκλοπές, μοιάζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς που τους ενώνουν.
    Ισορροπώντας μεταξύ μιας πάμφτωχης ζωής μέσα στη (μικρο)παρανομία αλλά και στην αγάπη που κυριαρχεί μέσα σε μια οικογένεια, το Shoplifters γοητεύει και συγκινεί.

    Τα δικαιώματα της ταινίας έχει εξασφαλίσει η One from the Heart και αναμένουμε με αγωνία να μάθουμε πότε θα μας τη φέρει. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shoplifters trailer: Έρχεται για να μας συγκινήσει η βραβευμένη νέα ταινία του Hirokazu Koreeda Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top