F Serenity trailer: Η Anne Hathaway διαλύει την ήρεμη ζωή του Matthew McConaughey - FilmBoy Serenity trailer: Η Anne Hathaway διαλύει την ήρεμη ζωή του Matthew McConaughey - FilmBoy
  • Latest News

    Serenity trailer: Η Anne Hathaway διαλύει την ήρεμη ζωή του Matthew McConaughey


    Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε το trailer του White Boy Rick και σήμερα μας αποκαλύπτεται ακόμα μία ενδιαφέρουσα ταινία με τον Matthew McConaughey, το Serenity της IM Global.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο του Steven Knight (Allied, Locke) που βρίσκεται και στη καρέκλα του σκηνοθέτη, ο Baker Dill είναι ένας άνδρας με σκοτεινό παρελθόν, το οποίο όμως έχει αφήσει πίσω και πια διοργανώνει με το ψαροκάικό του μικρές κρουαζιέρες σε ένα μαγευτικό νησάκι της Καραϊβικής για τους τουρίστες. 
    Η ηρεμία του όμως διαλύεται, όταν στη ζωή του επιστρέφει η πρώην σύζυγός του και του προτείνει να ξεφορτωθούν το νέο της -βίαιο- σύζυγο, πετώντας τον στους καρχαρίες.

    Το Serenity χαρακτηρίζεται ως σέξι νέο-νουάρ θρίλερ και μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον. 
    Σίγουρα αυτό που εντυπωσιάζει είναι το cast με τον Matthew McConaughey να πλαισιώνεται από τους Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou και Jeremy Strong.

    Η ταινία, αν και θα ταίριαζε περισσότερο σε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serenity trailer: Η Anne Hathaway διαλύει την ήρεμη ζωή του Matthew McConaughey Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top