F Ο Robert Zemeckis υπογράφει και αναλαμβάνει το remake του The Witches! - FilmBoy Ο Robert Zemeckis υπογράφει και αναλαμβάνει το remake του The Witches! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Robert Zemeckis υπογράφει και αναλαμβάνει το remake του The Witches!


    Το 1990, ο σκηνοθέτης Nicolas Roeg διασκεύασε για τη μεγάλη οθόνη τη κλασσική ιστορία του Roald Dahl, The Witches
    Έχοντας στο πλάι του τον Jim Henson και τις ανατριχιαστικές μαριονέτες του, το εκπληκτικό μακιγιάζ της Christine Beveridge και την απόκοσμα γοητευτική Anjelica Huston στο πρωταγωνιστικό ρόλο, το τελικό αποτέλεσμα, παρότι δεν είναι και από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει, θεωρείται κλασσικό.

    Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, η Warner Bros έβαλε μπρος το remake, με τον Guillermo del Toro να είναι εκείνος που έμοιαζε ως βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία του.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety ωστόσο, το στούντιο φαίνεται να βρίσκεται στις τελευταίες συζητήσεις για να παραδώσει το project στο γνωστό και μη εξαιρετέο Robert Zemeckis (Back to the Future, The Polar Express), ο οποίος θα αναλάβει και το σενάριο, με τον del Toro να παραμένει ως παραγωγός, μαζί με τον Alfonso Cuaron.

    Άγνωστο παραμένει αν η ταινία θα είναι πλήρως live-action ή υβριδική, μιας και στο παρελθόν ο Zemeckis έχει πειραματιστεί εκτενώς με τη χρήση performance capturing.
    Νεότερα προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Robert Zemeckis υπογράφει και αναλαμβάνει το remake του The Witches! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top