F New Amsterdam trailer: Ένας ιδεολόγος γιατρός αλλάζει τους κανόνες στο νέο medical drama του NBC - FilmBoy New Amsterdam trailer: Ένας ιδεολόγος γιατρός αλλάζει τους κανόνες στο νέο medical drama του NBC - FilmBoy
  • Latest News

    New Amsterdam trailer: Ένας ιδεολόγος γιατρός αλλάζει τους κανόνες στο νέο medical drama του NBC


    Το σύστημα υγείας των ΗΠΑ (και όχι μόνο), ειδικά στην Trump εποχή έχει γίνει πιο “μπίζνα” από ποτέ, με τις αντίστοιχες τηλεοπτικές σειρές να έχουν αυτό το οικονομικό σκέλος πάντα στη πλοκή τους. 
    Θέλοντας να επιστρέψει σε μια πιο “αθώα” εποχή, το NBC μας παρουσιάζει το νέο medical drama, New Amsterdam.

    Η σειρά μας βάζει στα άδυτα του παλιότερου νοσοκομείου στη Νέα Υόρκη και ένα από τα πιο πρωτοπόρα του πλανήτη, το New Amsterdam, που είναι βασισμένο στο αληθινό Bellevue Hospital. 
    Η διαχείριση του κολοσσιαίου πια ινστιτούτου υγείας αποτελεί άθλο, με τη διεύθυνση να αδυνατεί να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, έχοντας αλλάξει 5 ιατρικούς διευθυντές τα τελευταία 5 χρόνια! 

    Μέχρι που προσλαμβάνει τον νεαρό, ταλαντούχο και ιδεολόγο Max Goodwin, που έχει σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που ασκείται η ιατρική, βάζοντας στο προσκήνιο το καλό του ασθενή, αγνοώντας το οικονομικό κόστος. 
    Ο Max δεν έχει τίποτα και κανέναν να φοβηθεί, έχοντας ως σύμμαχο την ίδια του τη θνητότητα, μιας και οι μέρες του είναι μετρημένες.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο David Schulner (Do No Harm) και βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο Twelve Patients του Eric Manheimer.
    Πρωταγωνιστούν οι Ryan Eggold (The Blacklist), Freema Agyeman (Sense8), Janet Montgomery (Salem) και Jocko Sims (The Last Ship).

    Το New Amsterdam θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα σεζόν. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: New Amsterdam trailer: Ένας ιδεολόγος γιατρός αλλάζει τους κανόνες στο νέο medical drama του NBC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top