F Mortal Engines trailer: Επικές steampunk περιπέτειες στη νέα παραγωγή του Peter Jackson - FilmBoy Mortal Engines trailer: Επικές steampunk περιπέτειες στη νέα παραγωγή του Peter Jackson - FilmBoy
  • Latest News

    Mortal Engines trailer: Επικές steampunk περιπέτειες στη νέα παραγωγή του Peter Jackson


    Τέσσερα χρόνια μετά τα The Hobbit και ακόμα δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να έχει στα σκαριά για τη συνέχεια ο Peter Jackson, όμως μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάτι βγαλμένο από τη “σχολή” του, την περιπέτεια φαντασίας Mortal Engines.

    Η ταινία βασίζεται στην ομότιτλή τετραλογία young-adult βιβλίων του Philip Reeve και μας πηγαίνει πολλά χρόνια στο μέλλον, σε έναν κόσμο που έχει γνώρισε ολοκληρωτική καταστροφή μετά από τον “Πόλεμο των 60 Λεπτών”. 
    Για να επιβιώσουν, οι νέες κοινωνίες έγιναν… κινητές, με ολόκληρες πόλεις να βρίσκονται πια πάνω σε γιγάντια οχήματα ώστε να μπορούν να κινούνται.

    Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ο Tom Natsworthy (Robert Sheehan, Geostorm), ένας 20άρης Λονδρέζος που έχει ζήσει όλη του τη ζωή πάνω στην κινητή του πόλη, και η Hester Shaw (Hera Hilmar, Anna Karenina), μια νεαρή παραμορφωμένη δολοφόνος που έχει ως σκοπό της ζωής της να σκοτώσει τον Thaddeus Valentine (Hugo Weaving, Hacksaw Ridge), έναν πανίσχυρο άνδρα της πόλης και δολοφόνο της μητέρας του.

    Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η γνωστή ομάδα Fran Walsh, Philippa Boyens και Peter Jackson, όμως τα ηνία της σκηνοθεσίας βρίσκονται στα χέρια του πρωτοεμφανιζόμενου Christian Rivers, ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλάκις με τον Jackson ως μέλος της ομάδας ειδικών εφέ.

    Το Mortal Engines θα κάνει πρεμιέρα, παραδοσιακά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 13 Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το ιδιαίτερα εντυπωσιακό (και υποτιτλισμένο) trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mortal Engines trailer: Επικές steampunk περιπέτειες στη νέα παραγωγή του Peter Jackson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top