F Kidding trailer: Ο Jim Carrey επιστρέφει στη TV με νέα σειρά από τα χέρια του Michel Gondry! - FilmBoy Kidding trailer: Ο Jim Carrey επιστρέφει στη TV με νέα σειρά από τα χέρια του Michel Gondry! - FilmBoy
  • Latest News

    Kidding trailer: Ο Jim Carrey επιστρέφει στη TV με νέα σειρά από τα χέρια του Michel Gondry!


    Είκοσι-τέσσερα χρόνια μετά τη τελευταία του τηλεοπτική (πρωταγωνιστική) εμφάνιση, ο Jim Carrey επιστρέφει στη μικρή οθόνη στη νέα σειρά του Showtime, Kidding.

    Σε αυτήν υποδύεται τον Jeff, ένα είδωλο της παιδικής τηλεόρασης, γνωστό και ως Mr. Pickles, ένας φάρος καλοσύνης για τα παιδιά αλλά και τους γονείς που μεγάλωσαν με αυτόν. 
    Όταν όμως η οικογένεια του Jeff αρχίζει να καταρρέει, συνειδητοποιεί ότι δεν έχει κανέναν για να πιαστεί, κανένα παραμύθι δε μπορεί να τον βοηθήσει, προκαλώντας τη συγκινητική αλλά και ξεκαρδιστική πορεία του προς τη τρέλα.

    Δημιουργός του Kidding είναι ο Dave Holstein (Weeds), με τον Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) να έχει ρόλο executive producer αλλά και σκηνοθέτη του πιλότου, χαρίζοντας στη σειρά το μοναδικό ύφος που τον χαρακτηρίζει.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Catherine Keener (Get Out), Frank Langella (Captain Fantastic) και Judy Greer (The 15:17 to Paris).
    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kidding trailer: Ο Jim Carrey επιστρέφει στη TV με νέα σειρά από τα χέρια του Michel Gondry! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top