F Woman Walks Ahead trailer: Η Jessica Chastain ζωγραφίζει Ινδιάνους στη νέα βιογραφική ταινία εποχής - FilmBoy Woman Walks Ahead trailer: Η Jessica Chastain ζωγραφίζει Ινδιάνους στη νέα βιογραφική ταινία εποχής - FilmBoy
  • Latest News

    Woman Walks Ahead trailer: Η Jessica Chastain ζωγραφίζει Ινδιάνους στη νέα βιογραφική ταινία εποχής


    Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της, που ακόμα δε μπορώ να χωνέψω πως έχασε την υποψηφιότητα για Όσκαρ για το πρόσφατο Mollys Game, η Jessica Chastain πρωταγωνιστεί στο βιογραφικό δράμα εποχής Woman Walks Ahead.

    Σε αυτό υποδύεται την Catherine Weldon, μια ζωγράφο από το Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης, που ταξιδεύει μέχρι την άγρια Ντακότα για να ζωγραφίσει το πορτραίτο του ιερού αρχηγού της φυλής Χουνκάπα Λακότα των Σιού. 
    Εκεί έρχεται σε επαφή με τα μέλη της φυλής και αντιλαμβάνεται από πρώτο χέρι τον αγώνα για τα δικαιώματα της γης τους.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Steven Knight (Allied) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Susanna White (Our Kind of Traitor). 
    Συμπρωταγωνιστούν οι Michael Greyeyes (Jimmy P.), Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) και Ciarán Hinds (Red Sparrow).

    Το Woman Walks Ahead έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και το Tribeca, χωρίς όμως να πάρει ιδιαίτερα καλές κριτικές, με τους κριτικούς να το χαρακτηρίζουν politically correct, στάσιμο αλλά και καλογυρισμένο φεμινιστικό δράμα.

    Στις αίθουσες της Αμερικής θα βγει στα τέλη Ιουνίου, χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με το αν και πότε θα το δούμε στη χώρα μας.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Woman Walks Ahead trailer: Η Jessica Chastain ζωγραφίζει Ινδιάνους στη νέα βιογραφική ταινία εποχής Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top