F Upgrade trailer: Ένα τσιπάκι για να εκδικηθείς το θάνατο της γυναίκας σου! - FilmBoy Upgrade trailer: Ένα τσιπάκι για να εκδικηθείς το θάνατο της γυναίκας σου! - FilmBoy
  • Latest News

    Upgrade trailer: Ένα τσιπάκι για να εκδικηθείς το θάνατο της γυναίκας σου!


    Ώρα για μια υπερ-βίαιη sci-fi ταινία δράσης, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό που μοιάζει με τον Tom Hardy αλλά δεν είναι ο Tom Hardy.

    Ο Leigh Whannell, σεναριογράφος του Saw και δημιουργός του Insidious franchise, μαζί με τους παραγωγούς του Get Out και The Purge, μας παρουσιάζουν το Upgrade, νικητή του βραβείου Κοινού στο φετινό SXSW.

    Όταν η σύζυγός του σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας βίαιης ληστείας που αφήνει και τον ίδιο παράλυτο, ο Grey Trace (Logan Marshall Green) προσεγγίζεται από έναν δισεκατομμυριούχο εφευρέτη ο οποίος του προσφέρει μια πειραματική θεραπεία που θα «αναβαθμίσει» το σώμα του. 
    Η θεραπεία - ένα εμφύτευμα Τεχνητής Νοημοσύνης που ονομάζεται STEM – δίνει στον Grey υπερφυσικές ικανότητες και εκείνος τις χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί αυτούς που δολοφόνησαν τη σύζυγό του και τον άφησαν σχεδόν ανίκανο.

    Το Upgrade θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες την 1η του Ιούνη.
    Δείτε το ακατάλληλο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Upgrade trailer: Ένα τσιπάκι για να εκδικηθείς το θάνατο της γυναίκας σου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top