F 5ο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Οι πρώτοι καλεσμένοι - FilmBoy 5ο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Οι πρώτοι καλεσμένοι - FilmBoy
  • Latest News

    5ο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Οι πρώτοι καλεσμένοι


    Με μεγάλη μας χαρά, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι ο Roope Olenius και η Veera W. Vilo θα είναι οι πρώτοι επίσημοι προσκεκλημένοι του 5ου Horrorant Film Festival, και θα παρευρεθούν στην προβολή της ταινίας τους, Kyrsyä - Tuftland για να τη προλογίσουν και να συνομιλήσουν με τους θεατές.

    Παρότι για πρώτη φορά πίσω από τη κάμερα, ο Roope Olenius, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του φιλμ, καταφέρνει να συνεπάρει το θεατή με τη πρωτότυπη και ταυτόχρονα εξαιρετικά επίκαιρη ιστορία του, καθώς και την επιβλητική του κινηματογράφηση.

    Η ταλαντούχα και πανέμορφη Veera W. Vilo είχε το δύσκολο έργο να υποδυθεί τη Ιρίνα, μια νεαρή κοπέλα που αναζητά ένα διέξοδο από την στατική ζωή της, παίρνοντας μια απόφαση που θα μετανοιώσει πικρά! 
    Μετά τη βραβευμένη συμμετοχή της στο Bunny The Killer Thing, η νεαρή ηθοποιός αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο που σίγουρα θα αγαπήσετε.

    Θυμηθείτε εδώ τις πρώτες 12 ταινίες του προγράμματος.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 5ο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: Οι πρώτοι καλεσμένοι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top