F Χαμένοι στο Διάστημα trailer: Το θρυλικό Lost in Space επιστρέφει (και) στο ελληνικό Netflix! - FilmBoy Χαμένοι στο Διάστημα trailer: Το θρυλικό Lost in Space επιστρέφει (και) στο ελληνικό Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Χαμένοι στο Διάστημα trailer: Το θρυλικό Lost in Space επιστρέφει (και) στο ελληνικό Netflix!


    Το αρχικό Lost In Space ξεκίνησε το 1965 και διήρκεσε 3 σεζόν και 83 επεισόδια, καταγράφοντας τις δοκιμασίες της οικογένειας Robinson καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μετά την διαγαλαξιακή αποστολή τους. 
    Τώρα, η θρυλική σειρά επιστρέφει από το Netflix και θα τη δούμε και στην Ελλάδα σε παγκόσμια πρεμιέρα στις 13 Απριλίου.

    Ετοιμαστείτε να εκτοξευτείτε σε μια συναρπαστική περιπέτεια με την οικογένεια Robinson, μέσα από το επίσημο trailer της επερχόμενης δραματικής σειράς του Netflix, Χαμένοι στο Διάστημα, το οποίο έρχεται στη δημοσιότητα σήμερα, ακριβώς 50 χρόνια αφότου ολοκληρώθηκε η κλασική σειράς επιστημονικής φαντασίας.

    Η πρωτότυπη σειρά του Netflix, Χαμένοι στο Διάστημα, είναι ένα δραματοποιημένο και εκσυγχρονισμένο remake της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας που γεννήθηκε την δεκαετία του '60. 
    Βρισκόμαστε 30 χρόνια στο μέλλον και ο αποικισμός στο διάστημα είναι πλέον πραγματικότητα. 
    Η οικογένεια Ρόμπινσον είναι μεταξύ αυτών που έχουν επιλεγεί για να φτιάξουν μια νέα ζωή σε έναν καλύτερο κόσμο. 
    Όταν όμως οι νέοι άποικοι βρεθούν απότομα εκτός τροχιάς, ενώ κατευθύνονται προς τη νέα τους κατοικία, θα χρειαστεί να σχηματίσουν νέες συμμαχίες και να συνεργαστούν μεταξύ τους, προκειμένου να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο εξωγήινο περιβάλλον, έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους.

    Πρωταγωνιστούν o Toby Stephens και η Molly Parker υποδυόμενοι τους γονείς της οικογένειας, John και Maureen Robinson, οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν την αποξενωμένη τους σχέση και παράλληλα να προστατεύσουν την οικογένειά τους. 
    Τα παιδιά των Robinson υποδύονται η Taylor Russell στον ρόλο της δυναμικής και γεμάτης αυτοπεποίθησης Judy, η Mina Sundwall στον ρόλο της Penny, που είναι το εύστροφο και αποφασιστικό μεσαίο παιδί της οικογένειας, και ο Max Jenkins, ο οποίος υποδύεται το νεώτερο και πιο ευάλωτο μέλος της οικογένειας, τον ανήσυχο και ευαίσθητο Will Robinson, ο οποίος αρχίζει εντελώς αναπάντεχα και ανεξήγητα να δένεται φιλικά με ένα εξωγήινο ρομπότ με συναισθηματική νοημοσύνη.

    Μαζί με τους Robinson καταλήγουν δύο περιθωριακοί, τους οποίους τους έφεραν μαζί οι περιστάσεις και η κοινή τους αδυναμία στις απατεωνιές. 
    Η ιδιαίτερα χαρισματική Δρ. Smith την οποία υποδύεται η Parker Posey, είναι εκείνη που κινεί τα νήματα προς έναν αδιευκρίνιστο σκοπό. 
    Και ο κατεργάρης, αλλά άθελά του γοητευτικός Don West, τον οποίο υποδύεται ο Ignacio Serricchio, είναι ένας καταρτισμένος εργολάβος, ο οποίος δεν είχε καμία πρόθεση να ενταχθεί στην αποικία, πόσο μάλλον να προσγειωθεί σε έναν χαμένο πλανήτη.

    Η πρωτότυπη σειρά του Netflix είναι παραγωγή της Legendary Television σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless (Dracula Untold, Last Witch Hunter), και δημιουργήθηκε από τον Irwin Allen.

    netflix.com/lostinspace

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χαμένοι στο Διάστημα trailer: Το θρυλικό Lost in Space επιστρέφει (και) στο ελληνικό Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top