F Lowlife trailer: Όλος ο υπόκοσμος σε ένα τρελό κυνήγι ...κλεμμένου συκωτιού! - FilmBoy Lowlife trailer: Όλος ο υπόκοσμος σε ένα τρελό κυνήγι ...κλεμμένου συκωτιού! - FilmBoy
  • Latest News

    Lowlife trailer: Όλος ο υπόκοσμος σε ένα τρελό κυνήγι ...κλεμμένου συκωτιού!


    Με τον Quentin Tarantino να πλησιάζει στο φινάλε της καριέρας του, οι κινηματογραφιστές που βάζουν υποψηφιότητα για να κάτσουν στο θρόνο του γίνονται όλο και περισσότεροι, με τον Ryan Prows να κάνει κι αυτός τη προσπάθειά του με το Lowlife.

    Η ταινία ακολουθεί της συγκρουόμενες ζωές ενός μεξικανού παλαιστή με προβλήματα θυμού, ενός αμφιβόλου νοημοσύνης καταδίκου με μια σβάστικα στα μούτρα και ενός πρώην πρεζονιού, που μπλεγμένοι με τη μαύρη αγορά οργάνων ακολουθούν τα ίχνη ενός χαμένου… συκωτιού!

    Η ταινία έχει ήδη προβληθεί σε πολλά φεστιβάλ απ’ όπου έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, με τους πιο ενθουσιώδεις να το χαρακτηρίζουν ως αντάξιο διάδοχο του Pulp Fiction!

    Δε ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά το Lowlife μοιάζει μια αρκετά διασκεδαστική μαύρη κωμωδία που θα δούμε μέσα στην άνοιξη. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lowlife trailer: Όλος ο υπόκοσμος σε ένα τρελό κυνήγι ...κλεμμένου συκωτιού! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top