F Krystal trailer: Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας έφηβος για τον έρωτα μιας μεγαλύτερης γυναίκας; - FilmBoy Krystal trailer: Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας έφηβος για τον έρωτα μιας μεγαλύτερης γυναίκας; - FilmBoy
  • Latest News

    Krystal trailer: Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας έφηβος για τον έρωτα μιας μεγαλύτερης γυναίκας;


    Παρά τις 4 δεκαετίες καριέρας στη πλάτη του, ο William H. Macy δεν υπήρξε ποτέ του star, αντιθέτως όμως υπήρξε ένας εξαιρετικά ταλαντούχος αλλά και συμπαθής καλλιτέχνης, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει τις δυνάμεις του και πίσω από τη κάμερα, με ανάμεικτη επιτυχία μπορούμε να ομολογήσουμε, βλέπε Rudderless και The Layover.

    Η νέα του ταινία βασίζεται σε σενάριο του Will Aldis (Avenging Angelo) και θα μας πει την ιστορία του 18χρονου Taylor που πέφτει ξερός από έρωτα όταν γνωρίζει την πολύ μεγαλύτερή του Krystal και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. 
    Στη προσπάθειά του να την προσεγγίσει, φτάνει σε μια συγκέντρωση A.A. όπου αναγκάζεται να δηλώσει αλκοολικός παρότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ αλκοολικός στη ζωή του, με τον νεαρό να συνεχίζει το ένα ψέμα μετά το άλλο, κάτι που φυσικά δε θα του βγει σε καλό.

    Το Krystal μοιάζει μια ενδιαφέρουσα ρομαντική κομεντί, όχι κάτι ιδιαίτερο για να είμαστε ειλικρινής, όμως σίγουρα αυτό που ξεχωρίζει είναι το cast με τους πρωταγωνιστές Nick Robinson και Rosario Dawson, να συνοδεύονται από τους Grant Gustin, Felicity Huffman, Kathy Bates, William Fichtner, Jacob Latimore, Tip ‘T.I.’ Harris και τον ίδιο τον William H. Macy.

    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Krystal trailer: Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας έφηβος για τον έρωτα μιας μεγαλύτερης γυναίκας; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top