F The Forgiven trailer: Ο Eric Bana εξομολογείται τα εγκλήματά του στον Forest Whitaker - FilmBoy The Forgiven trailer: Ο Eric Bana εξομολογείται τα εγκλήματά του στον Forest Whitaker - FilmBoy
  • Latest News

    The Forgiven trailer: Ο Eric Bana εξομολογείται τα εγκλήματά του στον Forest Whitaker


    Μέσα σε δύο χρόνια, βρέθηκε δύο φορές στη πεντάδα των Όσκαρ
    Ο Λονδρέζος Roland Joffé (πατέρας του επίσης σκηνοθέτη Rowan Joffe) μπήκε δυναμικά στα κινηματογραφικά πράγματα στα μέσα της δεκαετίας του ’80 με τα The Killing Fields και The Mission, όμως έκτοτε η καριέρα του πελαγοδρομεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 
    Στα 72 του, και μετά από μια σειρά παταγωδών αποτυχιών, επιστρέφει με το The Forgiven.

    Η ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο The Archbishop and The Antichrist του Michael Ashton, με τον συγγραφέα να έχει αναλάβει και τη σεναριακή διασκευή. 
    Το στόρι μας στέλνει στη Νότια Αφρική της μετά-απαρτχάιντ εποχής, με τον αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu να αναλαμβάνει το ρόλο ερευνητή και εξομολογητή του Piet Blomfeld, ενός εκ των πιο παρανοϊκών ρατσιστών δολοφόνων που έχει γνωρίσει η χώρα, όταν ο δεύτερος, μία εβδομάδα πριν την εκτέλεσή του, εκφράζει την επιθυμία να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες των εγκλημάτων του.

    Το θεατρικό έχει κερδίσει το Amnesty International award, με τη κινηματογραφική του διασκευή να βρίσκεται στα σκαριά από την αρχή της δεκαετίας. 
    Παρά τις καθυστερήσεις, το The Forgiven (γιατί άλλαξαν τον τίτλο;) είναι έτοιμο και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο, με πρωταγωνιστές τους Forest Whitaker και Eric Bana.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Forgiven trailer: Ο Eric Bana εξομολογείται τα εγκλήματά του στον Forest Whitaker Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top