F Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα - Tadeo Jones 2: El Secreto del Rey Midas trailer - FilmBoy Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα - Tadeo Jones 2: El Secreto del Rey Midas trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα - Tadeo Jones 2: El Secreto del Rey Midas trailer


    Άλλο ένα Ισπανικό animation έρχεται στις αίθουσες σήμερα, από τη UIP αυτή τη φορά.

    Το Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas όπως είναι ο κανονικός τίτλος του, είναι μια παραγωγή του 2017, έκανε πρεμιέρα στην Ισπανία τον περασμένο Αύγουστο και είναι σκηνοθετημένο από τους David Alonso και Enrique Gato.

    Ο Ταντ, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Σάρα, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Σάρα θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. 

    Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Ταντ θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει. 

    Στους κινηματογράφους από 22 Φεβρουαρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα - Tadeo Jones 2: El Secreto del Rey Midas trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top