F Collateral trailer: Η Carey Mulligan στη νέα βρετανική αστυνομική σειρά που πήρε το Netflix - FilmBoy Collateral trailer: Η Carey Mulligan στη νέα βρετανική αστυνομική σειρά που πήρε το Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Collateral trailer: Η Carey Mulligan στη νέα βρετανική αστυνομική σειρά που πήρε το Netflix


    Δε μπορούμε να ξέρουμε αν είναι περίπτωση λάθους προγραμματισμού ή ηθελημένου μάρκετινγκ τρικ, όμως το BBC2 προχώρησε σε μία ιδιαιτέρως περίεργη κίνηση, να κυκλοφορήσει το πρώτο και μοναδικό trailer της νέας του, πολλά υποσχόμενης σειράς, μόλις λίγες ώρες πριν τη πρεμιέρα της!

    Τα δικαιώματα του Collateral έχει εξασφαλίσει ήδη το Netflix, το ανακοίνωσε για τις 9 Μαρτίου και μόλις έβγαλε το δικό του trailer. 

    Μπορεί το πρώτο επεισόδιο να έχει προβληθεί στο Ηνωμένη Βασίλειο, όμως αυτός δεν είναι λίγος να μη γνωρίσουμε το Collateral, ένα δραματικό αστυνομικό θρίλερ με κεντρική ηρωίδα μια πεισματάρα ντετέκτιβ που αρνείται να δεχτεί ότι μια υπόθεση δολοφονία είναι μια τυχαία πράξη βίας και δε πρόκειται να σταματήσει πριν βρει την αλήθεια που κρύβεται πίσω της.

    Δημιουργός του Collateral είναι ο υποψήφιος για 2 Όσκαρ σεναριογράφος David Hare των The Hours και The Reader, με τα 4 επεισόδιά του να έχει σκηνοθετήσει η S.J. Clarkson (Life on Mars).
    Πρωταγωνιστούν οι Carey Mulligan, John Simm, Billie Piper και Nicola Walker.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Collateral trailer: Η Carey Mulligan στη νέα βρετανική αστυνομική σειρά που πήρε το Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top