F The Mechanism trailer: Ο παραγωγός του Narcos φέρνει στο Netflix τη μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς - FilmBoy The Mechanism trailer: Ο παραγωγός του Narcos φέρνει στο Netflix τη μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς - FilmBoy
  • Latest News

    The Mechanism trailer: Ο παραγωγός του Narcos φέρνει στο Netflix τη μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς


    Γνωστός από τη προηγούμενη δεκαετία μέσα από τη διλογία Tropa de Elite, ο José Padilha δεν είχε και τη καλύτερη πρώτη επαφή με το Hollywood, με τα γυρίσματα του remake του Robocop να του γίνονται εφιάλτης λόγω των συνεχών παρεμβάσεων των παραγωγών. 

    Όμως δε το έβαλε κάτω και ξανάφτιαξε το όνομά του από το ρόλο του ως παραγωγός της επιτυχημένης σειράς Narcos.
    Φέτος ο Βραζιλιάνος επιστρέφει… τριπλός, αφού εκτός από τη τρίτη σεζόν του Narcos και τη νέα του ταινία Entebbe, θα δούμε και τη πρώτη δική του τηλεοπτική σειρά με τίτλο O MecanismoThe Mechanism).

    Το The Mechanism είναι μια βραζιλιάνικη παραγωγή του Netflix που θα μας διηγηθεί την ιστορία μία από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις διαφθοράς παγκοσμίως. 
    Η γνωστή και ως Operação Lava Jato ξεκίνησε ως μια έρευνα για ξέπλυμα χρήματος και οδήγησε στην αποκάλυψη της βαθιάς διαφθοράς στη κρατική εταιρία πετρελαίου.

    Όπως προείπα, εδώ ο José Padilha δεν είναι απλά παραγωγός, αλλά ο ίδιος ο δημιουργός, μαζί με την Elena Soarez (Cidade dos Homens), έχοντας σκηνοθετήσει και τον πιλότο.

    Τα 8 επεισόδια της σειράς θα βγουν στο Netflix στις 23 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mechanism trailer: Ο παραγωγός του Narcos φέρνει στο Netflix τη μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top