F Step Sisters trailer: Το Netflix προκαλεί ...διαφυλετικές αντιδράσεις! - FilmBoy Step Sisters trailer: Το Netflix προκαλεί ...διαφυλετικές αντιδράσεις! - FilmBoy
  • Latest News

    Step Sisters trailer: Το Netflix προκαλεί ...διαφυλετικές αντιδράσεις!


    Πάρτε τα κολλεγιοκόριτσα του Pitch Perfect, προσθέστε μερικές από τις τεταμένες φυλετικές ομάδες του Bring It On και έχετε το Step Sisters
    Δυστυχώς (ή ευτυχώς για κάποιους), η νέα ταινία του Netflix δε στηρίζεται σε μια διαφυλετική συνεργασία αλλά επικεντρώνεται κυρίως στο girl power των κοριτσιών και σε αδέσποτα μηνύματα κριτικής του ‘να είσαι διαφορετικός’, με επικριτικά ανέκδοτα σχετικά με τα ρατσιστικά στερεότυπα και την πολιτιστική ιδιοποίηση.

    Ο σκηνοθέτης Charles Stone III και ο σεναριογράφος Chuck Hayward φαίνεται να έχουν καλές προθέσεις, αλλά αυτό το trailer δεν τις υποστηρίζει και πολύ καλά.

    Στο Step Sisters πρωταγωνιστούν οι Megalyn Echikunwoke, Matt McGorry, Naturi Naughton, Sheryl Lee Ralph, Marque Richardson, Eden Sher και πολλές πολλές άλλες.

    Η Jamilah Bishop (Megalyn Echikunwoke) φαίνεται να υπερέχει σε όλα: Είναι πρόεδρος της αδελφότητας της, αρχηγός της χορευτικής ομάδας, σύνδεσμος με τον κοσμήτορα και μια κορυφαία σπουδάστρια στο δρόμο προς τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ. 
    Αλλά όταν καλείται να διδάξει μια κακότροπη αδελφότητα, ως επί το πλείστον με λευκές, η επιτυχία φαίνεται αδύνατη. 
    Χωρίς να το πει στη δική της αδελφότητα, η Jamilah ξεκινά να εκπαιδεύσει τους ανταγωνιστές της στην Sigma Beta Beta (SBB) για τον ετήσιο χορευτικό διαγωνισμό.

    Το Step Sisters είναι μια κωμωδία με αναφορές σε διαφυλετικά στερεότυπα και πολλές επιθετικές (και προσβλητικές για κάποιους στην Αμερική) αναφορές που προκάλεσαν και κάποιες αντιδράσεις.
    Πάντως, το Netflix θα το βγάλει στις 19 Ιανουαρίου.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Step Sisters trailer: Το Netflix προκαλεί ...διαφυλετικές αντιδράσεις! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top