F Ο Ryan Reynolds στο remake του παλιού καλού Clue! - FilmBoy Ο Ryan Reynolds στο remake του παλιού καλού Clue! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ryan Reynolds στο remake του παλιού καλού Clue!


    Τα χρόνια που ο Ryan Reynolds βολόδερνε από μετριότητα σε μετριότητα και από αποτυχία σε αποτυχία μοιάζουν μακρινά, και ο ηθοποιός φροντίζει να μείνουν εκεί, κλείνοντας προσφάτως μια εξαιρετικά επικερδή συμφωνία με την Fox.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η εταιρία παραγωγής του, Maximum Effort υπέγραψε συμβόλαιο με την 20th Century Fox, το γνωστό first look deal που (πρακτικά) εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση των τριών επόμενων ταινιών του ηθοποιού.
    Η πρώτη απ’ αυτές μάλιστα έχει ήδη βρεθεί, και δεν είναι άλλη από μια κινηματογραφική διασκευή του παγκοσμίως διάσημου επιτραπέζιου παιχνιδιού Cluedo (γνωστό στην Β. Αμερική ως Clue).

    Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Rhett Reese και Paul Wernick, το δίδυμο του Deadpool δηλαδή, με τον Reynolds να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και εκείνον του παραγωγού.

    Το Clue έχει ήδη μεταφερθεί μία φορά στη μεγάλη οθόνη, και μάλιστα με αρκετά μεγάλη επιτυχία, το 1985 από τους Jonathan Lynn και John Landis, και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί τώρα ο Καναδός ηθοποιός και οι συνεργάτες του.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ryan Reynolds στο remake του παλιού καλού Clue! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top