F Dundee: The Son of a Legend Returns Home trailer: Μάλλον fake, αλλά αξίζει! - FilmBoy Dundee: The Son of a Legend Returns Home trailer: Μάλλον fake, αλλά αξίζει! - FilmBoy
  • Latest News

    Dundee: The Son of a Legend Returns Home trailer: Μάλλον fake, αλλά αξίζει!


    Κάτι που ακούστηκε σαν αστείο, μια ταινία που εμφανίστηκε ξαφνικά πριν λίγες μέρες με ένα μικρό teaser και όλοι νόμιζαν πως ίσως να πρόκειται για κάποιο fake trailer ή εναλλακτικό promo για κάτι διαφορετικό, είναι τελικά πραγματικότητα.
    Ή μάλλον όχι…

    Το υποτιθέμενο sequel της κλασσικής αυστραλιανής κωμωδίας Crocodile Dundee, που κυκλοφόρησε το 1986 με πρωταγωνιστή τον Paul Hogan, θα έχει πρωταγωνιστεί τον Danny McBride (!) ως τον γιο του θρυλικού κινηματογραφικού ήρωα της Αυστραλίας(!!) και θα λέγεται Dundee: The Son of a Legend Returns Home.

    Προφανώς, ο McBride είναι ο γιος του αρχικού Dundee και ονομάζεται Brian Dundee. 
    Και επιστρέφει στο σπίτι του.

    Πριν βιαστείτε, να σας πω ότι η ταινία πραγματικά εμφανίστηκε από το πουθενά πριν λίγες μέρες, δεν υπάρχουν επίσημα διαθέσιμα στοιχεία πουθενά, στο Imdb δεν υπάρχει ούτε σαν news, παρά μόνο υπάρχει ένα άρθρο στο περιοδικό People και μια επίσημη ιστοσελίδα με ελάχιστες λεπτομέρειες. 

    Ιδιότυπη φάρσα ή νέα σειρά, ή νέα ταινία ή κάτι άλλο που εμπλέκεται ο Danny McBride
    Πάντως, το cast είναι εξωφρενικό, με τους Margot Robbie, Russell Crowe, Isla Fisher, Chris και Liam Hemsworth, Hugh Jackman (πω πω Αυστραλοί που υπάρχουν στο Hollywood!) και ανεξάρτητα από το αν η ταινία υπάρχει ή όχι, το trailer έχει πλάκα και αξίζει να το δείτε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dundee: The Son of a Legend Returns Home trailer: Μάλλον fake, αλλά αξίζει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top