F Psychokinesis trailer: Παλιομοδίτικη αλλά διασκεδαστική super-hero κωμωδία από το δημιουργό του Train to Busan - FilmBoy Psychokinesis trailer: Παλιομοδίτικη αλλά διασκεδαστική super-hero κωμωδία από το δημιουργό του Train to Busan - FilmBoy
  • Latest News

    Psychokinesis trailer: Παλιομοδίτικη αλλά διασκεδαστική super-hero κωμωδία από το δημιουργό του Train to Busan


    Το Train to Busan υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του 2016, και έχοντας πια φτερά στα πόδια του, ο Κορεάτης Sang-ho Yeon έχει ήδη έτοιμο το νέο του εγχείρημα.

    Κεντρικός ήρωας του Psychokinesis είναι ο Seok-hyeon, ένας πατέρας που προσπαθώντας να σώσει τη κόρη του, ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις, τις οποίες προσπαθεί να δαμάσει και να χρησιμοποιήσει ώστε να πετύχει το στόχο του.

    Ένα χαρακτηριστικό που έκανε το Train to Busan να ξεχωρίσει ήταν ότι παρότι έμοιαζε με ένα (ακόμα) zombie survival horror, ήταν ταυτόχρονα μια ταινία κοινωνικής κριτικής.

    Από το trailer του Psychokinesis, να πούμε την αλήθεια, ότι δε βλέπουμε κάτι αντίστοιχο και εδώ, με τη ταινία να μοιάζει παλιομοδίτικη, βγαλμένη από τις εποχές που το Hollywood ακόμα “ψαχνόταν” με ήρωες σαν τον Hancock.

    Πρωταγωνιστούν οι Ryu Seung-ryong, Shim Eun-kyung, Jung Yu-mi, Kim Do-yoon και Jeong Yeong-gi.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Psychokinesis trailer: Παλιομοδίτικη αλλά διασκεδαστική super-hero κωμωδία από το δημιουργό του Train to Busan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top