F Πράσινο φως από το Netflix για το sequel του Bright - FilmBoy Πράσινο φως από το Netflix για το sequel του Bright - FilmBoy
  • Latest News

    Πράσινο φως από το Netflix για το sequel του Bright


    Υπήρξε όχι μόνο η πιο ακριβή αλλά και η πιο “κινηματογραφική” παραγωγή του Netflix, με ηθοποιούς και συντελεστές που θα μπορούσαν να σπάσουν τα ταμεία.
    Παρά τις υψηλές προσδοκίες όμως, το Bright κριτικά… πάτωσε, με κοινό και κριτικούς να το χαρακτηρίζουν ως παραφουσκωμένο, υπερτιμημένο, χαζό και ασυνάρτητο χάλι.

    Η ιδιαιτερότητα της “οικιακής διανομής” όμως, είχε ως αποτέλεσμα οι κριτικές να μην προλάβουν να επηρεάσουν τη πορεία του, με τα “μηχανάκια” να καταγράφουν πάνω από 11 εκατομμύρια θεάσεις της ταινίας μόλις μέσα στις πρώτες 3 ημέρες της, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για original ταινία του Netflix!

    Μπορεί όλοι αυτοί να μη πλήρωσαν κάποιο εισιτήριο σε έναν κινηματογράφο, όμως είναι σίγουρο ότι με κάποιον τρόπο, αυτή η τεράστια τηλεθέαση μεταφράζεται και σε χρήμα, με το υπερικανοποιημένο Netflix να ανακοινώνει και επίσημα το Bright 2.

    Οι Will Smith και Joel Edgerton αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους, όπως και ο σκηνοθέτης David Ayer, ο οποίος μάλιστα αυτή τη φορά θα αναλάβει και το σενάριο.
    Να υπενθυμίσω εδώ, ότι το σενάριο της πρώτης ταινίας έγραψε ο Max Landis και το πούλησε προς 3-4 εκατομύρια δολάρια στο κανάλι, όμως τελικά αποδείχτηκε ο πλέον αδύναμος κρίκος.

    Λογικά, το Bright 2 δεν θα αργήσει, μιας και τα σχέδια για sequel υπήρχαν εξ αρχής, και μένει να δούμε αν το Netflix θα μπορέσει να κάνει τους τηλεθεατές να επιστρέψουν και για τη νέα ταινία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πράσινο φως από το Netflix για το sequel του Bright Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top