F Η Marvel προχωρά τη σόλο ταινία της Black Widow! - FilmBoy Η Marvel προχωρά τη σόλο ταινία της Black Widow! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Marvel προχωρά τη σόλο ταινία της Black Widow!


    Έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια από τη πρώτη εμφάνιση της Scarlet Johansson στο Iron Man 2 στο ρόλο της Ρωσίδας πράκτορας Natasha Romanoff, γνωστότερη ως Black Widow.

    Η ηρωίδα έγινε σχεδόν αμέσως κεντρικός χαρακτήρας του MCU και εμφανίστηκε σε 4 ακόμα ταινίες, όμως παρέμεινε η μόνη από τους παλιούς Εκδικητές (μαζί με τον Hawkeye) που δεν είχε τη δική της σόλο ταινία.

    Ο Kevin Feige είχε εκφράσει αρκετές φορές τη διάθεση να της δώσει τη δική της ταινία, όμως μέχρι τώρα δεν υπήρχε τίποτα επίσημο.
    Μέχρι που σημερινό δημοσίευμα του Variety αποκαλύπτει ότι ο διευθυντής των Marvel Studios το τελευταίο διάστημα βολιδοσκόπησε πολλούς σεναριογράφους και επέλεξε προσωπικά την Jac Schaeffer (TiMER) για να γράψει το σενάριο του Black Widow!

    Η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως και είναι στα πολύ πρώιμα στάδια αν ανάπτυξης, όμως αν υπάρχει η θέληση, νομίζουμε ότι αργά η γρήγορα, θα τη δούμε.
    Και αυτό θα γίνει μάλλον αργά, μιας και το καλεντάρι του MCU είναι ήδη κλεισμένο μέχρι και το 2019 με τα Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel, Avengers 4, Spider-Man 2 και Guardians of the Galaxy Vol. 3.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Marvel προχωρά τη σόλο ταινία της Black Widow! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top