F Είναι επίσημο! Έρχεται η νέα σειρά του George R.R Martin, Nightflyers! - FilmBoy Είναι επίσημο! Έρχεται η νέα σειρά του George R.R Martin, Nightflyers! - FilmBoy
  • Latest News

    Είναι επίσημο! Έρχεται η νέα σειρά του George R.R Martin, Nightflyers!


    Με το Game of Thrones να είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο φινάλε, ο συγγραφέας (που ακόμα προσπαθεί να ολοκληρώσει το έκτο βιβλίο της σειράς) George R.R. Martin είναι έτοιμος να δει ένα άλλο βιβλίο του να βρίσκει το δρόμο του προς τη μικρή οθόνη.
    Το Nightflyers είναι μια sci-fi fantasy νουβέλα που έγραψε το 1980 και συμπλήρωσε με επιπλέον short stories το 1985.

    Σύμφωνα με το στόρι της, 8 τολμηροί επιστήμονες ταξιδεύουν με το σκάφος Nightflyer μέχρι τα όρια του ηλιακού συστήματος για να ανακαλύψουν εξωγήινη ζωή, όμως όταν τρομακτικά και βίαια γεγονότα λαμβάνουν χώρα, αρχίζουν να αμφισβητούν ο ένας τον άλλον, με το ταξίδι να γίνεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόταν.

    Το βιβλίο έχει ήδη γνωρίζει μια κινηματογραφική μεταφορά το 1987, που …πέρασε και δεν ακούμπησε. 
    Αυτή τη φορά, στη παραγωγή θα συμμετέχει ο ίδιος ο Martin, με τον Jeff Buhler (The Midnight Meat Train, μία από τις 5 Καλύτερες Ταινίες Τρόμου στο Μετρό) να έχει αναλάβει το ρόλο του βασικού σεναριογράφου.

    Η διαδικασία προπαραγωγής έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε να έχει ήδη κλείσει το βασικό cast, το οποίο θα απαρτίζουν οι Gretchen Mol, Angus Sampson (Insidious), Sam Strike (Leatherface), Brían F. O'Byrne (The International), Eoin Macken (Resident Evil: The Final Chapter), David Ajala (Jupiter Ascending), Maya Eshet και Jodie Turner-Smith.

    Παρότι η σειρά θα είναι συμπαραγωγή των Universal και Netflix, στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα αρχικά στο κανάλι SyFy, κάτι που μας τρομάζει λίγο, και στη συνέχεια θα γίνει διαθέσιμη στη διαδικτυακή πλατφόρμα παγκοσμίως.
    Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας, όμως με τη προπαραγωγή να είναι προφανώς προχωρημένη, δεν αποκλείεται να τη δούμε και μέσα στο έτος.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είναι επίσημο! Έρχεται η νέα σειρά του George R.R Martin, Nightflyers! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top