F Ferrugem trailer: Πρόσεχε που αφήνεις το κινητό σου, δε ξέρεις σε τι χέρια μπορεί να πέσει… - FilmBoy Ferrugem trailer: Πρόσεχε που αφήνεις το κινητό σου, δε ξέρεις σε τι χέρια μπορεί να πέσει… - FilmBoy
  • Latest News

    Ferrugem trailer: Πρόσεχε που αφήνεις το κινητό σου, δε ξέρεις σε τι χέρια μπορεί να πέσει…


    Μπορεί το φεστιβάλ του Sundance να θεωρείται η καρδιά του αμερικάνικου ανεξάρτητου κινηματογράφου, όμως απ’ αυτό δε λείπουν οι ξενόγλωσσες αξιόλογες ταινίες, όπως το Ferrugem.

    Στη δεύτερή του ταινία, ο Aly Muritiba μας βάζει στα άδυτα ενός τυπικού λυκείου, με τους μαθητές μιας τάξης να βρίσκονται σε σχολική εκδρομή, να διασκεδάζουν και να φλερτάρουν. 

    Η Tati και ο Renet έρχονται πιο κοντά και μια νεανική σχέση μοιάζει να γεννιέται, μέχρι που την επόμενη ημέρα όλα καταρρέουν όταν στο διαδικτυακό γκρουπ του σχολείου διαρρέει ένα πολύ προσωπικό βίντεο της Tati που είχε στο κινητό της. 
    Ντροπιασμένη αλλά και αποφασισμένη να βρει ποιος το διέδωσε και να τον εκδικηθεί, η Tati προσπαθεί να κρατήσει το κεφάλι ψηλά, ενώ ταυτόχρονα ο Renet έχει να αντιμετωπίσει την ασταθή οικογενειακή του κατάσταση.

    Ο 39χρονος Βραζιλιάνος δημιουργός παρουσιάζει τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, η οποία προβλήθηκε στο Sundance πριν λίγα εικοσιτετράωρα και πήρε πολύ καλές κριτικές.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ferrugem trailer: Πρόσεχε που αφήνεις το κινητό σου, δε ξέρεις σε τι χέρια μπορεί να πέσει… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top