F Τα θρυλικά Studio Ghibli αναγεννούνται και επιστρέφουν με κύμα νέων ταινιών! - FilmBoy Τα θρυλικά Studio Ghibli αναγεννούνται και επιστρέφουν με κύμα νέων ταινιών! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα θρυλικά Studio Ghibli αναγεννούνται και επιστρέφουν με κύμα νέων ταινιών!


    Η προ τετραετίας ανακοίνωση του Hayao Miyazaki ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, δεν άργησε να προκαλέσει τσουνάμι εξελίξεων, που οδήγησε στη παύση λειτουργίας του δημιουργικού τμήματος των θρυλικών Studio Ghibli.

    Ευτυχώς, η πρόσφατη ανακοίνωση του τεράστιου Ιάπωνα δημιουργού ότι θα επιστρέψει για μία τελευταία ταινία, λειτούργησε ευεργετικά και για την εταιρία, που όπως ανακοινώθηκε μέσω του Animation Business Journal, με τον Kiyofumi Nakajima, μέχρι πρότινος διευθυντή του Ghibli Museum, να κάθεται στη καρέκλα του προέδρου της εταιρίας, και τον πρώην πρόεδρο Koji Hoshino να συνεχίζει ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Τα ευχάριστα νέα για τους θεατές ήρθαν από το στόμα του παραγωγού Toshio Suzuki, ο οποίος αποκάλυψε ότι το Studio Ghibli θα επιστρέψει δυναμικά με ένα κύμα νέων ταινιών!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα θρυλικά Studio Ghibli αναγεννούνται και επιστρέφουν με κύμα νέων ταινιών! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top