F Η Pixar αποσύρει τη μικρού μήκους ταινία του Olaf πριν από το Coco! - FilmBoy Η Pixar αποσύρει τη μικρού μήκους ταινία του Olaf πριν από το Coco! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Pixar αποσύρει τη μικρού μήκους ταινία του Olaf πριν από το Coco!


    Πριν δύο εβδομάδες έκανε πρεμιέρα στην Αμερική (και σε πολλές άλλες χώρες) η νέα ταινία της Pixar, Coco που σύμφωνα με τις κριτικές είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η εταιρία εδώ και πολλά χρόνια.

    Κατά τη συνήθεια, πριν από την έναρξη κάθε ταινίας προβάλλεται ένα μικρό φιλμάκι 5-6 λεπτών κάποιου ανερχόμενου animator της εταιρίας. 
    Στη περίπτωση του Coco όμως, αυτό το φιλμάκι είναι πολύ μεγαλύτερο, με το Olaf's Frozen Adventure που έχει το selling point ότι λειτουργεί ως προάγγελος του Frozen 2, να ξεπερνάει τα 20 λεπτά!

    Η απόπειρα γύρισε μπούμερανγκ, με τα 20 λεπτά διαφημίσεων συν τα 20 λεπτά του Olaf να πέφτουν πολύ βαριά στους μικρούς θεατές αλλά και στους συνοδούς τους που προσπαθούσαν να τα κρατήσουν υπό έλεγχο μέχρι να αρχίσει η κυρίως ταινία.
    Σα να μην έφτανε αυτό, αντίθετα με άλλα shorts της Pixar που είναι μικρά αριστουργήματα, αυτό λέγεται ότι είναι πολύ κακής ποιότητας και εξαιρετικά βαρετό, κάνοντας αυτό το χρόνο ανυπόφορο.

    Μετά από αρκετές ημέρες φημών, αποφασίστηκε και επίσημα ότι αυτή η Παρασκευή θα είναι η τελευταία μέρα που το Olaf's Frozen Adventure θα προβληθεί στις μεγάλες αίθουσες, με την Pixar να το αποσύρει.

    Για να περάσουμε στα δικά μας, το Coco θα μας έρθει στις 14 Δεκεμβρίου, και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Feelgood, το Olaf's Frozen Adventure θα προβάλλεται κανονικά πριν τη ταινία. 
    Μένει να δούμε τις αντιδράσεις και από τα δικά μας πιτσιρίκια που θα χρειαστεί να περιμένουν 40 ολόκληρα λεπτά πριν αρχίσει η ταινία…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Pixar αποσύρει τη μικρού μήκους ταινία του Olaf πριν από το Coco! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top