F Η Lionsgate ετοιμάζει το αμερικάνικο remake του The Bride που είδαμε στο Horrorant Film Festival! - FilmBoy Η Lionsgate ετοιμάζει το αμερικάνικο remake του The Bride που είδαμε στο Horrorant Film Festival! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Lionsgate ετοιμάζει το αμερικάνικο remake του The Bride που είδαμε στο Horrorant Film Festival!


    Μία από τις πιο τρομακτικές αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακές ταινίες που είδαμε στο πρόσφατο Horrorant Film Festival ήταν το ρωσικό Nevesta (The Bride) του Svyatoslav Podgaevskiy.

    Σύμφωνα με το στόρι, μια νεαρή κοπέλα ταξιδεύει με το μνηστήρα της στο πατρικό του, όμως όταν φθάνουν αρχίζει να νιώθει πως αυτή η επίσκεψη πρόκειται να εξελιχθεί σε ένα τεράστιο σφάλμα. 
    Περίεργοι άνθρωποι και τρομακτικά οράματα την γυροφέρνουν, τη στιγμή που μια μυστήρια Σλάβικη παράδοση γάμου θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της.

    Η ταινία υπήρξε σημαντική επιτυχία παγκοσμίως, βρίσκοντας διανομή σε πολλές χώρες, τραβώντας τη προσοχή και του Hollywood, με την Lionsgate να αγοράζει τα δικαιώματά της, βάζοντας άμεσα μπρος το αγγλόφωνο remake!

    Τη παραγωγή θα αναλάβουν οι Chad Hayes και Carey Hayes, το σεναριογραφικό δίδυμο πίσω από το The Conjuring, σε συνεργασία με τον Vlad Severtsev, παραγωγό της πρωτότυπης ταινίας.
    Αναμένουμε νεότερα με ανυπομονησία…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Lionsgate ετοιμάζει το αμερικάνικο remake του The Bride που είδαμε στο Horrorant Film Festival! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top