F The Pirates of Somalia trailer: Ο …Quicksilver ψάχνει το ρεπορτάζ και βρίσκει μπελάδες - FilmBoy The Pirates of Somalia trailer: Ο …Quicksilver ψάχνει το ρεπορτάζ και βρίσκει μπελάδες - FilmBoy
  • Latest News

    The Pirates of Somalia trailer: Ο …Quicksilver ψάχνει το ρεπορτάζ και βρίσκει μπελάδες


    Το 2008, ο νεαρός δημοσιογράφος Jay Bahadur, μετά από τη συμβουλή ενός βετεράνου και ειδώλου του, αποφασίζει να αναζητήσει το μεγάλο ρεπορτάζ μακριά από την ασφάλεια της χώρας του και να πάει στη Σομαλία, ώστε να ζήσει από κοντά του διαβόητους πειρατές της, που λυμαίνονται τα επικίνδυνα νερά της ανατολικής Αφρικής.

    Τα όσα έζησε εκεί, κατέγραψε στο βιβλίο The Pirates of Somalia: Inside Their Hidden World, το οποίο ανέλαβε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο Bryan Buckley (The Bronze).

    Το The Pirates of Somalia έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Tribeca, όπου πήρε ιδιαιτέρως ανάμεικτες κριτικές, με τη ταινία να βγαίνει στην Αμερική στις αρχές του Δεκέμβρη.

    Πρωταγωνιστούν οι Evan Peters (ο Quicksilver στο X-Men: Apocalypse), Barkhad Abdi (Blade Runner 2049), Al Pacino και Melanie Griffith.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Pirates of Somalia trailer: Ο …Quicksilver ψάχνει το ρεπορτάζ και βρίσκει μπελάδες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top