F Godzilla: Planet of the Monsters trailer: Ο Godzilla για πρώτη φορά σε anime ταινία! - FilmBoy Godzilla: Planet of the Monsters trailer: Ο Godzilla για πρώτη φορά σε anime ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Godzilla: Planet of the Monsters trailer: Ο Godzilla για πρώτη φορά σε anime ταινία!


    Σε έναν κόσμο όπου ο Godzilla κυριάρχησε στην ποπ κουλτούρα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μεταφερθεί σε anime.

    Ο γίγαντας των ερπετών βγήκε από την ιαπωνική κινηματογραφική βιομηχανία τη δεκαετία του 1950, περνώντας προς τις Η.Π.Α. επανειλημμένα σε live action μορφή.
    Τώρα, επιστρέφει πίσω στην Ιαπωνία σε animation.

    Το Godzilla: Planet of the Monsters είναι ένα CG-anime υβριδικό προϊόν του Netflix, της Toho Animation και της Polygon Pictures, μέρος μιας νέας εποχής τόσο για το ίδιο το τέρας kaiju όσο και για τον κόσμο του anime. 

    Στο trailer που κυκλοφόρησε (είναι στα Ιαπωνικά) βλέπουμε ένα φουτουριστικό όραμα μιας Γης που έχει καταστραφεί από το Godzilla και μιας ανθρωπότητας που αγωνίζεται για επιβίωση, κατασκευάζοντας γιγαντιαία ρομπότ mecha (παρόμοια με αυτά στο Pacific Rim) και μηχανές που μοιάζουν με πτεροδάχτυλους, για να πολεμήσουν το kaiju. 
    Αλλά ο Godzilla έχει τις δικές του άμυνες, καθώς έχει την ικανότητα να πυροβολεί με θανατηφόρα μπλε λέιζερ από το στόμα του.

    Το Godzilla: Planet of the Monsters θα βγει στο Netflix μέσα στο 2018, αφού κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 17 Νοεμβρίου.
    Το trailer κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Godzilla: Planet of the Monsters trailer: Ο Godzilla για πρώτη φορά σε anime ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top