F Fifty Shades Freed trailer: Τρίτο σέξι πρόσωπο στο τέλος της σέξι τριλογίας - FilmBoy Fifty Shades Freed trailer: Τρίτο σέξι πρόσωπο στο τέλος της σέξι τριλογίας - FilmBoy
  • Latest News

    Fifty Shades Freed trailer: Τρίτο σέξι πρόσωπο στο τέλος της σέξι τριλογίας


    Το Fifty Shades of Grey franchise πλησιάζει στο τέλος του.
    Η best selling σειρά βιβλίων που έγραψε ο E.L. James είχε εμπορική επιτυχία στον κινηματογράφο αλλά ποιοτικά …προσέφερε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.
    Τώρα, το τελικό φιλμ Fifty Shades Freed, θα έρθει στα multiplex την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

    Την τελευταία φορά που είδαμε την Anastasia Steele (Dakota Johnson), είχε ξεμπλέξει το γρίφο της επιλογής της και τελικά έγινε η κυρία Christian Gray (Jamie Dornan). 
    Όλα θα έπρεπε να κυλάνε καλά στον κόσμο τους, αλλά πρέπει να υπάρξει ένα δράμα για να ολοκληρωθεί μια τριλογία, σωστά;

    Το πρόβλημα αυτή τη φορά βρίσκεται στο πρόσωπο της σέξι αρχιτεκτόνισσας Gia Matteo (Arielle Kebbel), η οποία δεν φοβάται να κάνει γνωστές τις προθέσεις της και να φλερτάρει τον Christian ασύστολα, κάτι που φυσικά θα προσφέρει ακόμη περισσότερες σεξουαλικές απολαύσεις για τον κύριο Gray.

    Αλλά το Fifty Shades Freed έχει πολλά περισσότερα: Εντυπωσιακά κυνηγητά με αυτοκίνητα, όπλα, μάχες σώμα με σώμα, μην πω και για τις κλασικές BDSM πράξεις, για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά.

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη επιστρέφει ο James Foley ενώ στο cast βρίσκουμε και τους Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Tyler Hoechlin και Jennifer Ehle.

    Το Fifty Shades Freed θα βγει στους κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου του 2018. 
    Το νέο trailer κυκλοφόρησε. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fifty Shades Freed trailer: Τρίτο σέξι πρόσωπο στο τέλος της σέξι τριλογίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top