F Mudbound trailer: Το Netflix χτυπάει Όσκαρ με το αντιρατσιστικό δράμα της Dee Rees - FilmBoy Mudbound trailer: Το Netflix χτυπάει Όσκαρ με το αντιρατσιστικό δράμα της Dee Rees - FilmBoy
  • Latest News

    Mudbound trailer: Το Netflix χτυπάει Όσκαρ με το αντιρατσιστικό δράμα της Dee Rees


    Έχοντας κερδίσει επάξια τη θέση του στα EMMY κερδίζοντας το ένα βραβείο μετά το άλλο, το Netflix θέλει να ρίξει ένα ακόμα κάστρο, εκείνο των Όσκαρ, με το Mudbound να έχει όλα τα φόντα να βρεθεί στο κόκκινο χαλί.

    Η βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Hillary Jordan ταινία, μας πηγαίνει στα μέσα της δεκαετία του ’40, όταν δύο άνδρες επιστρέφουν νικητές από το μέτωπο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια μικρή τους πόλη, στο επαρχιακό Mississippi, όπου έρχονται αντιμέτωποι ο ένας με το μετατραυματικό στρες και ο δεύτερος με τον ρατσισμό.

    Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται η Dee Rees, η αξιόλογη δημιουργός που γνωρίσαμε με το πολυβραβευμένο Pariah και πέρσι μας έδωσε για λογαριασμό του HBO την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα τηλεταινία Bessie.
    Στο Mudbound πρωταγωνιστούν οι Jason Mitchell, Garrett Hedlund, Carey Mulligan, Jason Clarke, Jonathan Banks, Rob Morgan και η Mary J. Blige.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance όπου και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, με την κινηματογραφική της πρεμιέρα στην Αμερική να γίνεται στα μέσα Νοέμβρη και από τα τέλη Ιανουαρίου να φτάνει και στο Netflix.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mudbound trailer: Το Netflix χτυπάει Όσκαρ με το αντιρατσιστικό δράμα της Dee Rees Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top