F Amanda & Jack Go Glamping trailer: Ο David Arquette κάνει ...glamorous camping! - FilmBoy Amanda & Jack Go Glamping trailer: Ο David Arquette κάνει ...glamorous camping! - FilmBoy
  • Latest News

    Amanda & Jack Go Glamping trailer: Ο David Arquette κάνει ...glamorous camping!


    Με αφορμή το trailer μιας νέας ανεξάρτητης κωμωδίας, θα μάθουμε έναν καινούργιο αμερικάνικο όρο που ίσως να χρειαστείτε στις επόμενες διακοπές σας.
    Το ‘Glamping’ είναι μια συγχώνευση των Glamorous Camping και ουσιαστικά περιγράφει το πολυτελές κάμπινγκ, ή το κάμπινγκ σε φανταχτερά μέρη.

    Στο Amanda & Jack Go Glamping, οι David Arquette και Amy Acker πρωταγωνιστούν ως ένα παντρεμένο ζευγάρι που αποφασίζει να κάνει ‘glamping’ σε μια φάρμα, με την ελπίδα να ξαναζωντανέψουν τη φλόγα στη σχέση τους.
    Δυστυχώς (για τον Arquette), ο ιδιοκτήτης είναι ένας hot γκόμενος που μάλλον δε βοηθάει τον σκοπό τους.

    Παίζουν ακόμη οι Adan Canto, June Squibb, Nicole Elliott και Daniel Ross Owens, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brandon Dickerson.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Austin Film Festival στα τέλη του μήνα και θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες της Αμερικής και σε VoD στις 10 Νοέμβρη.
    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Amanda & Jack Go Glamping trailer: Ο David Arquette κάνει ...glamorous camping! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top