F Jeepers Creepers 3 trailer: Ο καταδικασμένος παιδόφιλος συνεχίζει να κάνει ταινίες - FilmBoy Jeepers Creepers 3 trailer: Ο καταδικασμένος παιδόφιλος συνεχίζει να κάνει ταινίες - FilmBoy
  • Latest News

    Jeepers Creepers 3 trailer: Ο καταδικασμένος παιδόφιλος συνεχίζει να κάνει ταινίες


    Το διαβόητο στάτους του δημιουργού του, ως καταδικασμένο παιδόφιλο, φαίνεται ότι δεν είναι ικανό να σταματήσει τη πορεία της cult σειράς ταινιών τρόμου Jeepers Creepers, με το τρίτο κεφάλαιο να καταφτάνει, έστω και με αρκετά χρόνια καθυστέρηση.

    Το Jeepers Creepers 3 υπήρχε στα σκαριά πριν καν τη κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας, και ανακοινώθηκε επίσημα το μακρινό 2006. 
    Η αδυναμία (για προφανείς λόγους) να βρεθεί χρηματοδότης προκάλεσε απανωτά πισωγυρίσματα, μέχρι που το 2015 η Myriad Pictures του έδωσε το πράσινο φως, και δύο χρόνια αργότερα η ταινία είναι έτοιμη.

    Παρά τις (απόλυτα δικαιολογημένες) φωνές διαμαρτυρίας απέναντί του, ο Victor Salva βρίσκεται και πάλι στα ηνία, με το στόρι να συνεχίζει αμέσως μετά το τέλος της πρώτης ταινίας, με τον σερίφη της περιοχής να βάζει σκοπό να βάλει τέλος στον εφιάλτη του Creeper, μαθαίνοντας στοιχεία και για την προέλευσή του.

    Ο Jonathan Breck θα ξαναφορέσει τη στολή του διαβολικού Creeper, με το υπόλοιπο cast να απαρτίζεται από τους Meg Foster, Stan Shaw, Gabrielle Haugh και Chester Rushing
    Cameo εμφάνιση κάνει και η Gina Philips που είχε επιβιώσει του πρώτου φιλμ.

    Με τις φωνές διαμαρτυρίας που ζητούν μποϋκοτάζ της ταινίας να είναι πολύ δυνατές, το Jeepers Creepers 3 δεν θα βγει κανονικά στις αίθουσες, με εξαίρεση τη βραδιά της 26ης Σεπτεμβρίου όταν και θα προβληθεί σε λίγους και επιλεγμένους κινηματογράφους της Αμερικής. 
    Από κει και πέρα, ανάλογα με την αποδοχή, θα δείξει αν υπάρχει πιθανότητα μιας wider release ή θα περάσει απευθείας σε home video και streaming δρόμους.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jeepers Creepers 3 trailer: Ο καταδικασμένος παιδόφιλος συνεχίζει να κάνει ταινίες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top