F Harrison Ford μέσα, Shia LaBeouf έξω από το Indiana Jones 5! - FilmBoy Harrison Ford μέσα, Shia LaBeouf έξω από το Indiana Jones 5! - FilmBoy
  • Latest News

    Harrison Ford μέσα, Shia LaBeouf έξω από το Indiana Jones 5!


    Τελικά, ο Shia LaBeouf δεν θα είναι αυτός που θα καρπωθεί την κληρονομιά του αρχαιολόγου του Harrison Ford.
    Ο χαρακτήρας του, Mutt Williams, ο οποίος ήταν ο κρυμμένος γιος του Indiana Jones και της Marion Ravenwood (Karen Allen) και εμφανίστηκε στο Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull το 2008, δεν θα βρίσκεται στο Indiana Jones 5.

    Λίγο οι κακές κριτικές της ταινίας, λίγο η κάκιστη υποδοχή των φανς στον χαρακτήρα του γιου αλλά και στον ίδιο τον LaBeouf), τον άφησαν έξω από το νέο project και μένει μόνο να μάθουμε αν ο Harrison Ford είναι διατεθειμένος (και ικανός) να τραβήξει μόνος του και πάλι το κουπί, ή αν θα βρεθεί άλλος για τη διαδοχή.

    Στο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυσταλλικού κρανίου είδαμε μια απίθανη επιστροφή του Ford αλλά και της Karen Allen ως Marion, και την εισαγωγή ενός νέου χαρακτήρα, του Mutt Williams που τον υποδυόταν ο LaBeouf.
    Ο χαρακτήρας προωθήθηκε ως ο νεαρός διάδοχος του γηρασμένου Indy, αλλά το υπερβολικό παίξιμο του LaBeouf ήταν πολύ μακρυά από τον Indy.
    Περιττό να πούμε ότι η συμμετοχή του δεν έγινε με θέρμη, και μάλιστα πολλοί κατηγόρησαν τον ίδιο τον LaBeouf για την αποτυχία της ταινίας.

    Ο σεναριογράφος David Koepp, ο οποίος δουλεύει τώρα το 5o φιλμ του franchise, επιβεβαίωσε δύο πράγματα.
    Ότι επιστρέφει ο Harrison Ford ως Indiana και ότι ο Shia LaBeouf δεν θα υπάρχει.

    Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή, τη στιγμή που η κυκλοφορία ανακοινώθηκε για τις 10 Ιουλίου 2020, ο Koepp είπε:
    Είμαστε ικανοποιημένοι με το σενάριο που έχουμε.Η δουλειά βέβαια δεν τελειώνει, και ο Steven (Spielberg) μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του The Post.Αν τα αστέρια ευθυγραμμιστούν, ελπίζουμε ότι θα είναι η επόμενη ταινία του.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Harrison Ford μέσα, Shia LaBeouf έξω από το Indiana Jones 5! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top