F The Florida Project trailer: Μια νεαρή μητέρα, μια 6χρονη ...και ο Willem Dafoe στο καλοκαίρι της ζωής τους! - FilmBoy The Florida Project trailer: Μια νεαρή μητέρα, μια 6χρονη ...και ο Willem Dafoe στο καλοκαίρι της ζωής τους! - FilmBoy
  • Latest News

    The Florida Project trailer: Μια νεαρή μητέρα, μια 6χρονη ...και ο Willem Dafoe στο καλοκαίρι της ζωής τους!


    Μπορεί το προπέρσινο Tangerine να μη βρήκε το δρόμο του για την ελληνική αγορά (με εξαίρεση τη προβολή του στο φεστιβάλ Αθηνών), όμως η επόμενη ταινία του ανερχόμενου Sean Baker δε πρόκειται να τη γλιτώσει. 
    Έρχεται το The Florida Project

    O Bobby είναι ιδιοκτήτης ενός μοτέλ στο Ορλάντο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Disney World. 
    Μία από τους ημι-μόνιμους φιλοξενούμενούς του είναι η Halley, μια νεαρή μητέρα και η 6χρονη αξιολάτρευτη κόρη της Moonee, που μαζί με τους μικρούς της φίλους σκαρφίζονται φάρσες και κάνουν τη ζωή του Bobby δύσκολη.

    Το The Florida Project έκανε πρεμιέρα στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες, όπου απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.
    Τη διανομή της ταινίας για την Ελλάδα έχει εξασφαλίσει η Seven Films και αναμένουμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας, η οποία θα είναι εκτός απροόπτου μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους.

    Πρωταγωνιστούν οι Willem Dafoe, Brooklynn Kimberly Prince, Bria Vinaite και ο Caleb Landry Jones (Get Out).
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Florida Project trailer: Μια νεαρή μητέρα, μια 6χρονη ...και ο Willem Dafoe στο καλοκαίρι της ζωής τους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top