F Comic-Con 2017: Ο Steven Spielberg αποκαλύπτει το απίστευτο trailer του Ready Player One! - FilmBoy Comic-Con 2017: Ο Steven Spielberg αποκαλύπτει το απίστευτο trailer του Ready Player One! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2017: Ο Steven Spielberg αποκαλύπτει το απίστευτο trailer του Ready Player One!


    Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει πολλά από τα trailers που προβλήθηκαν στο πλαίσιο της Comic-Con και θα σας δείξουμε ακόμα περισσότερα, όμως ήταν ένα που πραγματικά ξεχώρισε, που μας ανάγκασε να το δούμε τουλάχιστον 4 φορές σε repeat, που το έβαλε στη κορυφή της λίστα των πιο πολυαναμενόμενων ταινιών της επόμενης χρονιάς μη βλέποντας την ώρα να έρθει ο Μάρτης. 
    Αυτό δεν είναι άλλο από το Ready Player One.

    Βασισμένο στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του Ernest Cline, η ταινία μας πηγαίνει στο όχι πολύ μακρινό αλλά άκρως δυστοπικό 2044, όταν στον πλανήτη μετά από μια ενεργειακή κρίση και τις συνέπειες του φαινόμενο του θερμοκηπίου, κυριαρχούν τα έντονα κοινωνικά προβλήματα και οικονομική στασιμότητα. 

    Μοναδική διέξοδος από το ζοφερή πραγματικότητα αποτελεί το Oasis, ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που σε πηγαίνει σε μια ουτοπική κοινωνία με τους δικούς της κανόνες. 
    Ο δημιουργός του παιχνιδιού, που εν τω μεταξύ έχει πεθάνει, αποκάλυψε ότι έχει κρύψει κάπου ένα easter egg και ο πρώτος που θα το βρει θα κληρονομήσει τα πλούτη του. 

    Πέντε χρόνια μετά την ανακοίνωση, ο Wade Watts είναι ο πρώτος που φαίνεται ότι βρήκε το πρώτο στοιχείο προς το “θησαυρό” και ξεκινάει μια απίστευτη περιπέτεια για να τον βρει.

    Ένας από τους λόγους για την επιτυχία του βιβλίου είναι οι άπειρες αναφορές στην pop culture της δεκαετίας του ’80, σε ταινίες, σειρές, ήρωες και βιντεοπαιχνίδια. 

    Τη δύσκολη αποστολή να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτά στο σενάριο της ταινίας έφεραν εις πέρας οι Eric Eason (A Better Life) και Zak Penn (The Avengers) με τον μεγάλο Steven Spielberg να βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα, σε μια θέση που μοιάζει φτιαγμένη γι’ αυτόν.
    Πρωταγωνιστούν οι Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Mark Rylance, Simon Pegg και T. J. Miller.

    Από το πρώτο κιόλας teaser, είναι επιεικώς αδύνατο να μην ενθουσιαστείς. Απολαύστε το και φροντίστε να μη πάρετε ούτε δευτερόλεπτο τα μάτια σας από την οθόνη γιατί αλλιώς θα χάσετε την εμφάνιση κάποιου από τους αγαπημένου σας ήρωες, όπως η Harley Quinn και ο Gandalf, ο Conan και ο Freddy Krueger, ο Duke Nuken ή ο Iron Giant…και αυτή είναι μόνο η αρχή!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2017: Ο Steven Spielberg αποκαλύπτει το απίστευτο trailer του Ready Player One! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top