F Comic-Con 2017: DC και The CW συνεχίζουν στο δικό τους τηλεοπτικό σύμπαν (trailers) - FilmBoy Comic-Con 2017: DC και The CW συνεχίζουν στο δικό τους τηλεοπτικό σύμπαν (trailers) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2017: DC και The CW συνεχίζουν στο δικό τους τηλεοπτικό σύμπαν (trailers)


    Ως γνωστόν, η συνεργασία DC και TheCW είναι άψογη, με τις τέσσερις σειρές να συνεχίζουν ακάθεκτες και τη νέα σεζόν…

    Ακόμα μια σειρά που ξεκίνησε δειλά αλλά πήρε τα πάνω της στο δεύτερο κύκλο όταν άλλαξε κανάλι, το Supergirl επιστρέφει στις 9 Οκτωβρίου, με τις προσθήκες των Adrian Pasdar, Carl Lumbly, Yael Grobglas και Emma Tremblay στο cast.




    Η τριπλέτα των σειρών της DC στο TheCW ολοκληρώνεται με το The Flash που ετοιμάζεται για τον τέταρτό του κύκλο, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.




    Ειλικρινά δε ξέρω πως αυτή η σειρά συνεχίζει ακόμη, αλλά εν πάση περιπτώσει, ο (Green) Arrow ετοιμάζεται για τον 6ο του κύκλο και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το trailer. 
    Στο cast της νέας σεζόν θα προστεθεί και ο Michael Emerson!




    Ακόμα μια σειρά που αρχικά δεν ανταποκρίθηκε των υψηλών προσδοκιών αλλά τελικά βρήκε το δρόμο της ήταν το Legends of Tomorrow, που επιστρέφει με το τρίτο του κύκλο στις 10 Οκτωβρίου.



    Αλέξης Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2017: DC και The CW συνεχίζουν στο δικό τους τηλεοπτικό σύμπαν (trailers) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top