F Another Wolfcop trailer: Ο θεότρελος ...λυκο-μπάτσος επιστρέφει! - FilmBoy Another Wolfcop trailer: Ο θεότρελος ...λυκο-μπάτσος επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    Another Wolfcop trailer: Ο θεότρελος ...λυκο-μπάτσος επιστρέφει!


    Θυμάστε το θεότρελο Wolfcop το 2013, εκείνη τη κωμωδία τρόμου του Lowell Dean με τον αλκοολικό αστυνομικό που μετατράπηκε σε λυκάνθρωπο;
    Ε, ο τύπος επέστρεψε με το …Another Wolfcop του ίδιου σκηνοθέτη και με τον Kevin Smith να κάνει μια εμφάνιση στο trailer πίνοντας …γάλα από κότα!

    Είναι ξεκάθαρο ότι η ταινία αυτή (όπως και δεκάδες άλλες παρόμοιας αισθητικής) δεν θα υπήρχε καν χωρίς προηγούμενα χιτάκια όπως το Grindhouse, τo Machete και το Hobo With A Shotgun, ταινίες που φέρανε το exploitation ξανά στο προσκήνιο και εισήγαγαν μια ολόκληρη νέα γενιά θεατών στο υπερβολικό στυλ των (αγαπημένων) drive-in-gore που γέμιζαν αίθουσες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 70, και που κάποιοι (τολμηροί) σύγχρονοι κινηματογραφιστές προσπαθούν να επαναφέρουν.

    Το sequel του Wolfcop λοιπόν, συνεχίζει με τις περιπέτειες ενός αστυνομικού με το έξυπνο όνομα Lou Garou ("loup-garou" ή "rougarou" είναι ένας γαλλικός όρος για τον "λυκάνθρωπο").
    Παίζουν οι Leo Fafard, Amy Matysio, Jonathan Cherry, Laura Abramsen, Yannick Bisson, Jessica Hinkson και Serena Miller.

    Το Another Wolfcop θα προβληθεί στο Fantasia 2017 στις 29 Ιουλίου, πριν φτάσει στην αγορά του DVD.

    Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Another Wolfcop trailer: Ο θεότρελος ...λυκο-μπάτσος επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top