F Thank You for Your Service trailer: Δε λένε να συνέλθουν οι Αμερικανοί στρατιώτες του Ιράκ... - FilmBoy Thank You for Your Service trailer: Δε λένε να συνέλθουν οι Αμερικανοί στρατιώτες του Ιράκ... - FilmBoy
  • Latest News

    Thank You for Your Service trailer: Δε λένε να συνέλθουν οι Αμερικανοί στρατιώτες του Ιράκ...


    Ακόμα μια ταινία μεταπολεμικού στρες για τους Αμερικάνους, ακόμη μία προσπάθεια να ανεχτούμε αυτού του είδους το σινεμά από το Hollywood.

    Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό θα είναι να ξεχνάς την ιστορία, και να προσέχεις άλλα πράγματα, όπως το δράμα, τις ερμηνείες, τη δομή, τα τεχνικά κλπ.
    Αλλιώς, θα σιχτιρίσεις για άλλη μια φορά τους αμερικανούς για την ηρωοποίηση των στρατιωτών τους.

    Κακώς όμως, γιατί αυτές οι ταινίες (οι περισσότερες τουλάχιστον) είναι αντιπολεμικές και κατακρίνουν (συνήθως) τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης της αμερικάνικης κυβέρνησης.

    Η ταινία λέγεται Thank You for Your Service και μιλάει για τους Αμερικανούς μάχιμους στρατιώτες του Ιράκ που αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους. 
    Είναι η 10η plus ταινία με το ίδιο θέμα, τα τελευταία χρόνια.

    Πρωταγωνιστούν (αυτοί που φυσικά δεν πήγαν στο πόλεμο) οι Miles Teller, Haley Bennett, Amy Schumer, Kate Lyn Sheil και Scott Haze, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jason Hall.
    Κυκλοφορεί στην Αμερική στις 27 Οκτωβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Thank You for Your Service trailer: Δε λένε να συνέλθουν οι Αμερικανοί στρατιώτες του Ιράκ... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top