F Το Sin City γίνεται τηλεοπτική σειρά ...χωρίς Rodriguez! - FilmBoy Το Sin City γίνεται τηλεοπτική σειρά ...χωρίς Rodriguez! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Sin City γίνεται τηλεοπτική σειρά ...χωρίς Rodriguez!


    Η επιτυχία της πρώτης ταινίας Sin City μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα αποτελέσει την απαρχή ενός επιτυχημένου franchise, όμως τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις στη παραγωγή του sequel A Dame to Kill For, το οποίο ήρθε εννιά ολόκληρα χρόνια αργότερα και απογοήτευσε τόσο κριτικά όσο και εμπορικά, έμοιασε να βάζει ταφόπλακα στα σχέδια.

    Η σειρά κόμικ του Frank Miller όμως είναι τόσο ενδιαφέρουσα που δε θα πρέπει να “καεί” τόσο εύκολα …σκέφτηκαν κάποιοι και αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τα κινηματογραφικά σχέδια της σειράς, και να την επανεκκινήσουν ως τηλεοπτική σειρά!

    Πιο συγκεκριμένα, οι “κάποιοι” είναι η TWC/Dimension και ο Glen Mazzara (της σειράς sequel της Προφητείας, Damien) που έβαλαν μπρος το tv reboot με σκοπό να διηγηθούν όχι μόνο τις ιστορίες των κόμικ, αλλά και να εφεύρουν νέες με καινούριους πρωτοεμφανιζόμενους χαρακτήρες.

    Αν και η σειρά δεν έχει βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη, έγινε γνωστό ότι σκηνοθέτης της θα είναι ο Len Wiseman (Total Recall, Live Free or Die Hard, Underworld 1 και 2), με το όνομα του Rodriguez να απουσιάζει τελείως από τα credits.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Sin City γίνεται τηλεοπτική σειρά ...χωρίς Rodriguez! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top