F Okja trailer: Το Netflix αναστατώνει τις Κάννες με το ...τερατάκι του! - FilmBoy Okja trailer: Το Netflix αναστατώνει τις Κάννες με το ...τερατάκι του! - FilmBoy
  • Latest News

    Okja trailer: Το Netflix αναστατώνει τις Κάννες με το ...τερατάκι του!


    Ένα μόλις εικοσιτετράωρο πριν τη παγκόσμια πρεμιέρα του στις Κάννες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το καταπληκτικό trailer μίας από τις πλέον πολυαναμενόμενες (για πολλούς λόγους) ταινίες της χρονιάς, του Okja.

    Η μικρή Mija έζησε μια υπέροχη παιδική ηλικία έχοντας έναν αναπάντεχο φίλο, ένα μεγαλόσωμο καλοκάγαθο ζώο με το όνομα Okja. 
    Μέχρι που η Mirando Corporation, μια παντοδύναμη πολυεθνική ανακαλύπτει την ύπαρξή του και τις δυνατότητες εκμετάλλευσής του, το αρπάζουν και το οδηγούν στη Νέα Υόρκη. 
    Όμως το κορίτσι δε το βάζει κάτω, και με τη βοήθεια μιας οργάνωσής ξεκινούν την αποστολή διάσωσής του.

    Το Okja είναι η νέα ταινία του υπεραλαντούχου Νοτιοκορεάτη δημιουργού των Snowpiercer και The Host, Bong Joon Ho που επιστρέφει με μια ταινία γεμάτη περιπέτεια, συναίσθημα και χιούμορ, που αρχικά δείχνει ως μια απλή ταινία αγάπης του ανθρώπου προς τα ζώα, όμως εξελίσσεται σε μια πολυεπίπεδη ιστορία που απευθύνεται στο ζώο που κρύβει ο καθένας μέσα του.

    Η ταινία είναι δίγλωσση, με τη Seo-Hyun Ahn να έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο, συνοδευόμενη από ένα πλούσιο αμερικάνικο cast μέσα στο οποίο βρίσκουμε τους Tilda Swinton, Paul Dano, Lily Collins και Jake Gyllenhaal.

    Η ταινία προκάλεσε μεγάλο θόρυβο πριν καν τη προβολή της, λόγω του ότι για πρώτη φορά μία μη-κινηματογραφική ταινία, μπήκε σφήνα στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ των Καννών
    Οι αντιδράσεις από τις μεγάλες εταιρίες διανομής, που ως γνωστόν βλέπουν με πολύ κακό μάτι την ολοένα και πιο διάσημη streaming πλατφόρμα, λίγο έλειψε να στείλουν τη ταινία σπίτι της, με τους διοργανωτές να επιλέγουν μεν να τη κρατήσουν στο πρόγραμμα, αλλά ταυτόχρονα να κάνουν πιο αυστηρούς τους κανόνες ώστε από του χρόνου, να έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο ταινίες που κυκλοφορούν, έστω και σε περιορισμένη διανομή, στις γαλλικές αίθουσες.

    Το Okja θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 28 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Okja trailer: Το Netflix αναστατώνει τις Κάννες με το ...τερατάκι του! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top