F Νέα ταινία αλλά και νέα σειρά ετοιμάζει ο δημιουργός του Get Out - FilmBoy Νέα ταινία αλλά και νέα σειρά ετοιμάζει ο δημιουργός του Get Out - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα ταινία αλλά και νέα σειρά ετοιμάζει ο δημιουργός του Get Out


    Ακούσαμε, ακούσαμε …και τι δεν ακούσαμε για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Jordan Peele, με το Get Out να διχάζει τους Έλληνες θεατές που δε βρήκαν, τουλάχιστον όχι όλοι, το λόγο που η ταινία έσπασε τα κοντέρ και των ταμείων αλλά και του Rotten Tomatoes.

    Με τον 38χρονο δημιουργό να έχει πια φτερά στα πόδια, μέσα σε λίγες ημέρες μάθαμε όχι για ένα αλλά για δύο νέα projects που ετοιμάζει, ένα για τη μεγάλη και ένα για τη μικρή οθόνη.

    Το πρώτο είναι ακόμα ατιτλοφόρητο, θα ανήκει και πάλι στο είδος του κοινωνικού θρίλερ, ο ίδιος θα βρίσκεται στο σενάριο τη σκηνοθεσία και τη παραγωγή, με τη Universal να έχει ήδη κλείσει συμφωνία για τη διανομή του, χωρίς να γνωρίζει ούτε η ίδια κάτι περισσότερο, το λεγόμενο first-look deal.

    Για το δεύτερο, τηλεοπτικό project, γνωρίζουμε λίγα περισσότερο, αφού θα αποτελεί μια διασκευή της νουβέλας Lovecraft Country του Matt Ruff
    Θα είναι μια ανθολογιακή ωριαία σειρά τρόμου τοποθετημένη στη δεκαετία του ’50, με το αφροαμερικάνικο στοιχείο να είναι φυσικά πρωταγωνιστικό, η οποία θα προβληθεί από το HBO.

    Το σενάριο έχει γράψει η Misha Green (Underground) με τον J.J. Abrams να βρίσκεται στη παραγωγή.
    Προσωπικά ανήκω σε αυτούς που το Get Out πέρασε και δεν τους ακούμπησε, όμως όπως και να ‘χει, το όνομα του Jordan Peele φαίνεται ότι θα βρίσκεται στην επικαιρότητα για αρκετό καιρό.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα ταινία αλλά και νέα σειρά ετοιμάζει ο δημιουργός του Get Out Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top