F Transformers: The Last Knight trailer: ...Ας περιμένουμε το επόμενο καλύτερα! - FilmBoy Transformers: The Last Knight trailer: ...Ας περιμένουμε το επόμενο καλύτερα! - FilmBoy
  • Latest News

    Transformers: The Last Knight trailer: ...Ας περιμένουμε το επόμενο καλύτερα!


    Από τον σκηνοθέτη που πολύ πιθανόν να έχει τον ολο-δικό του δορυφόρο σε τροχιά, μόνο και μόνο για να δει από κοντά τη Γη να ανατινάζεται, έρχεται το Transformers: The Last Knight

    Η πέμπτη μέσα σε μια σειρά ταινιών που η λέξη ‘συντέλεια’ είναι πολύ μηδαμινή για να την περιγράψει. 
    Μια σειρά ταινιών που, ενώ όλοι κράζουν για τις επιλογές του σκηνοθέτη, για τις προτεραιότητες των κεντρικών χαρακτήρων, για τις επιλογές των πρωταγωνιστών και για την ενίοτε αδικαιολόγητη ισοπέδωση των πάντων, με κάποιο τρόπο βγάζει λεφτά στα ταμεία.

    Να λοιπόν και το 2ο μεγάλο trailer της ταινίας, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα re-cut του προηγούμενου TV Spot που εστίαζε στον χαρακτήρα της Isabela Moner, Izabella, εμπλουτισμένο με action-packed σκηνές και -τι άλλο;- εκρήξεις! 
    Παρόλο όμως που το βίντεο περιέχει πολύ περισσότερη δράση από το πρώτο μεγάλο teaser trailer, για κάποιο λόγο δεν το εκτίμησα όσο εκείνο και δεν το θεωρώ τόσο πορωτικό όσο το εκείνο. 

    Τα μόνα καινούρια στοιχεία που εισάγει είναι δύο πολύ μικρά στιγμιότυπα με την επιστροφή του Lennox (Josh Duhamel), ενός από τους πιοdecent χαρακτήρας της πρώτης τριλογίας, και την σύντομη εμφάνιση του λευκού δράκου Transformer, Steelbane, να σκάει μπουνίδι στον Optimus με κάτι άλλους Transformers στο βάθος.

    Ουσιαστικά, το trailer αν και έχει καινούριες σκηνές, δεν προσφέρει τίποτα καινούριο στο θεατή. 
    Ούτε ο Dragonstorm, ο τρικέφαλος δράκος, εμφανίζεται, καμιά αναφορά στο μύθο του Αρθούρου και του Εξκάλιμπερ, ο Megatron αν και έχει την πιο γαμάτη κινηματογραφική εμφάνιση ever, μοιάζει σαν αρχηγός συμμορίας που πάει να τραμπουκίσει μικρότερα Transformers, ο Grimlock από τρομερός Θρυλικός Ιππότης του Temenos συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιο του ‘Marky MarkWahlberg
    Σοβαρά τώρα!; 
    Βάζουν τον αρχηγό των Dinobots να φέρεται σαν σκύλος!;

    Και το σημαντικότερο! 
    Το προηγούμενο TV spot ήταν ένα ωραίο βίντεο που παρουσίαζε τον αγώνα για επιβίωση της Izabella μέσα από τα βιώματα της, όταν η ζωή της ήταν κανονική.
    Και ήταν πετυχημένο. 

    Ε προφανώς, οι editors είδαν ότι άρεσε αυτό και είπαν να το τραβήξουν, με αποτέλεσμα το βίντεο στην πλειοψηφία του να είναι ένας μονόλογος ενός δεκαπεντάχρονου αγοροκόριτσου στην κάμερα. 
    Πείτε μου κι εσείς που διαβάζετε τώρα αυτό το κείμενο, η σκηνή με τον πιτσιρικά με τα γυαλιά που του λέει η Izabella ότι ο Sqweeks (το Transformer βέσπα) είναι το αγόρι της, χρειαζόταν; 
    Ή να το πάω ένα βήμα πιο πέρα, χρειαζόταν γενικά την ταινία;

    Η ταινία ονομάζεται ‘Ο Τελευταίος Ιππότης’! 
    Που είναι ο ιπποτισμός; 
    Που είναι ο ρόλος του Prime;
    Που είναι οι Creators που ο Optimus ξεκίνησε να αντιμετωπίσει στο φινάλε του Age of Extinction; 
    Τι post-apocalyptic σκηνικό είναι αυτό;

    Συνήθως τα δεύτερα trailers που βγαίνουν την άνοιξη για τα καλοκαιρινά blockbusters είναι αυτά που περιέχουν και κάποια σαφήνεια για την πλοκή ή έστω η ροή της ταινίας. 
    Αυτό το trailer δεν είναι ανάμεσα τους. 
    Ακόμη κι αν η ταινία δεν άρεσε στο τέλος, τουλάχιστον τα trailers έβρισκαν τρόπο να μας φτιάχνουν τη διάθεση. 
    Εδώ πέρα τι έγινε;

    Τέλος πάντων, πιθανόν να μην είναι το τελευταίο, καθόσον παίζει να δούμε κι άλλο ένα trailer διάρκειας ενός λεπτού κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. 
    Είναι μεν classified, αλλά δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ημερομηνία δημοσίευσης.

    Ακολουθεί το trailer και παρακαλώ, μην στριμώχνεστε και φωνασκείτε προκειμένου να εκφράσετε τον ενθουσιασμό σας! 
    Η ταινία θα κυκλοφορήσεις στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Ιουνίου!

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Transformers: The Last Knight trailer: ...Ας περιμένουμε το επόμενο καλύτερα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top