F Μια ματιά στα mini-Dinobots και την Isabella Moner του Transformers: The Last Knight (videos) - FilmBoy Μια ματιά στα mini-Dinobots και την Isabella Moner του Transformers: The Last Knight (videos) - FilmBoy
  • Latest News

    Μια ματιά στα mini-Dinobots και την Isabella Moner του Transformers: The Last Knight (videos)


    Όσο μας πωρώνουν τα trailers για το τι θα δούμε στην 5η ταινία των Transformers, τόσο φοβάμαι την απογοήτευση στο τελικό αποτέλεσμα με τον Michael Bay πίσω από την κάμερα! 
    Παρόλα αυτά, το μέχρι στιγμής υλικό δε μας απογοητεύει, ίσα-ίσα μας ιντριγκάρει για την κατεύθυνση που φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση.

    Και μιας και ήταν τα βραβεία Kids’ Choice Awards, είπε η Paramount να δείξει footage με τη 15χρονη πρωταγωνίστρια σε δράση. 
    Από ό,τι φαίνεται, υπάρχει ένα post-apocalytpic σκηνικό, μες στο οποίο ο Optimus και ο Bumblebee αποτυπώνονται ως το πρόσωπο του εχθρού, και έχουμε τη νεαρή Izabella μαζί με άλλα παιδιά να τρέχουν να ξεφύγουν από ένα ED 209 δίποδο ρομπότ ή drone και κρύβονται κάτω από το ρομπότ με την κλαμένη μούρη που έχουμε δει και σε άλλα trailers.

    Το επόμενο βίντεο είναι ένα extended TV spot στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τα γλυκούλια mini-Dinobots αγκαλίτσα με την Izabella, μαθαίνουμε ότι το μεγάλο Transformer που καμουφλάρεται ως μεταλλικός μπόγος λέγεται Canopy και χαζεύουμε τον Grimlock να τρώει για σνακ ένα αμάξι. 
    Όλα αυτά σε έναν ωραίο παραλληλισμό από τη ζωή της Izabella για το πως έχει αντιμετωπίσει τις κακουχίες ώστε να επιβιώσει.

    Ωστόσο, ακόμη και τώρα δεν έχουμε σαφείς αναφορές στις ουσία της υπόθεσης της ταινίας. 
    Και φυσικά δεν έχουμε δει ακόμη τους δράκους. 
    Πιθανολογώ ότι τους αφήνουν για το μεγάλο τελικό trailer που κάποια στιγμή θα έρθει. 

    Συνήθως αυτά τα trailers έρχονται Μάρτιο, αλλά με τη δημοσίευση των εν λόγω βίντεο, υποθέτω μήπως αργήσει το τελικό κανα μήνα και το δούμε κάπου τον Απρίλιο.

    Anyway, μην καθυστερούμε άλλο. 
    Δείτε τα videos και πείτε μας τι περιμένετε από το επερχόμενο Transformers στις 23 Ιουνίου!

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μια ματιά στα mini-Dinobots και την Isabella Moner του Transformers: The Last Knight (videos) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top