F The Sweet Life trailer: Πώς να αυτοκτονήσετε με στυλ στη νέα ανεξάρτητη δραματική κομεντί - FilmBoy The Sweet Life trailer: Πώς να αυτοκτονήσετε με στυλ στη νέα ανεξάρτητη δραματική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    The Sweet Life trailer: Πώς να αυτοκτονήσετε με στυλ στη νέα ανεξάρτητη δραματική κομεντί


    Για να είσαι καλός στις ανεξάρτητες δραματικές κομεντί του αμερικάνικου σινεμά (ένα κινηματογραφικό είδος από μόνο του) θα πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο είδος γοητείας, ένα φυσικό χάρισμα, ένα ελκυστικό ύφος ‘ανοησίας’ (goofy είναι η κατάλληλη λέξη) που θα προκαλέσει το γέλιο στους θεατές.

    Κάτι τέτοιο αναγνωρίσαμε στον Chris Messina στο trailer του The Sweet Life, μια ελαφρώς σκοτεινή και σίγουρα εκκεντρική ρομαντική κομεντί που βγαίνει στην Αμερική τον επόμενο μήνα.

    Ο Messina μαζί με την Abigail Spencer (τα παραπάνω δεν ισχύουν για εκείνη, δυστυχώς) είναι δύο χαμένες ψυχές με αυτοκτονικές τάσεις, που ξεκινούν ένα ανέμελο road trip με κλεμμένο αμάξι προς το Σαν Φρανσίσκο, με στόχο να πηδήξουν από την Gold Stage Bridge.

    Στο δρόμο θα συναντήσουν όλα τα είδη των επίσης ‘χαμένων’, σε μια ισορροπία ιδιορρυθμίας και σοβαρότητας.  

    Το The Sweet Life σκηνοθετεί ο Rob Spera και θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 7 Απριλίου.
    Το trailer είναι πολύ καλό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Sweet Life trailer: Πώς να αυτοκτονήσετε με στυλ στη νέα ανεξάρτητη δραματική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top